Back to Top
Navigeer:

iPhone 4S accessoires kopen - opladers, batterijen, kabels en meer

De iPhone 4s, classic!

Zoals je waarschijnlijk wel weet is de iPhone 4s de opvolger van de iPhone 4. Deze telefoon werd alweer 5 jaar geleden geïntroduceerd! Op het moment van release ontstond er een enorme hype rondom dit toestel, iedereen wilde destijds dit device van Apple in zijn bezit hebben. Deze telefoon van Apple wordt helaas niet meer verkocht maar er zijn nog steeds mensen die trotse bezitter zijn van dit device. Wist je eigenlijk dat Siri werd geïntroduceerd op de iPhone 4s? Gaaf toch!

Zo’n mooi iPhone toestel wil je graag mooi houden

Als je al zo lang trots bent op je telefoon dan is het erg zonde wanneer hij beschadigt. Daarom wil je je device optimaal beschermen, toch? Als dit zo is dan ben je nu op de juiste website want wij hebben meer dan genoeg hoesjes, beschermcases en andere top accessoires. Naast hoesjes heeft iPhone.nl ook nog een ruim assortiment in powerbanks, sportbanden en autoladers die je kunt kopen. Ken je de Touch Stripes handschoen? Deze handschoen biedt een speciale touch functionaliteit waardoor je je iPhone gewoon kunt blijven gebruiken. Je kunt met deze handwarmers dus gewoon lekker blijven appen! Winst! 

Snel je iPhone 4s accessoires kopen / bestellen; haast meteen in huis...

Bij iPhone.nl streven wij er naar om je producten (na kopen) zo snel mogelijk te leveren. Daarom garanderen wij razendsnelle leveringstijden en hanteren daarnaast ook nog flexibel retourrecht. Dat wil zeggen dat je de producten die je via iPhone.nl kunt kopen, binnen 30 dagen nog kunt ruilen zonder reden. Voldoende bedenktijd dus! Deze service is voor ons vanzelfsprekend aangezien wij ook altijd naar het beste van het beste streven. Dus zoek je een gadget? Bij ons ben je aan het juiste adres.

Beschermhoesjes en screenprotectors voor iPhone 4s

Om je iPhone 4s nog extra te beschermen of te versieren bieden wij ook diverse screenprotectors aan. Zo kun je kiezen uit gehard glas, tempered glass of matte iPhone 4s screenprotectors. Ook bieden wij diverse hoesjes en cases aan voor de iPhone. Van bumpers, agenda covers tot transparante cases en hoesjes wij hebben het allemaal.

Bekijk hier het accessoires aanbod van de andere Apple iPhone modellen: