Back to Top

iPhone 4S hoesjes kopen – goedkope iPhone 4S beschermhoesjes


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Bescherm jouw iPhone 4s optimaal

De iPhone 4s is een ware klassieker onder de devices van Apple. Dit toestel, dat helaas niet meer wordt verkocht, wordt nog steeds veel gebruikt. Dat de iPhone 4s nog zoveel wordt gebruikt heeft onder andere te maken met de goede hardware die het bevat. Tijdens de release was deze telefoon het beste van het beste en liet het vele concurrenten ver achter zich. Nu, jaren later, betekent dat hij weliswaar oud is maar nog steeds erg goed. 

De iPhone 4s is dus een oldtimer en met oldtimers moet je voorzichtig omgaan. Daarom verdient dit toestel de beste bescherming die er maar is. Om nog zo lang mogelijk te genieten van jouw Apple device is een goed beschermhoesje van groot belang. Wij snappen dat jij je iPhone 4s zolang mogelijk mooi en goed wilt houden, dus hebben wij de allerbeste cases geselecteerd. Check ze hierboven!

De kwetsbaarheid van de iPhone 4s

Een telefoonhoesje van iPhone.nl beschermt niet alleen de buitenkant van de iPhone 4s maar ook de binnenkant. Veel mensen hebben geen idee hoeveel kwetsbare onderdelen er in een iPhone toestel zijn verwerkt. Wij kunnen jou vertellen dat dit vele duizenden minuscule onderdeeltjes zijn. Al deze onderdeeltjes zijn enorm kwetsbaar voor schokken door val- of stootschade. Het zou natuurlijk enorm zonde zijn als je iPhone 4s het begeeft omdat je hem per ongeluk laat vallen. Bescherm hem dus met een toffe case van iPhone.nl!

Pimp je iPhone 4s

Op iPhone.nl vind je alleen de allerbeste hoesjes voor de iPhone 4s. Maar er is meer! Naast alle beschermhoesjes in vele kleuren, materialen en maten vind je er ook een ruim aanbod in accessoires en gadgets. Ooit wel eens gedacht aan een lader voor in de auto? Of een externe batterij? Check dan de pagina met iPhone 4s accessoires en kies jouw favoriete extra!

Toch een nieuwere Apple device aangeschaft? Kijk dan bij;