Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Navigeer:

iPhone 4s – Handleiding Nederlandstalig in PDF downloaden

De handleiding / gebruiksaanwijzing van de iPhone 4s geeft je duidelijke uitleg over wat je van de iPhone 4s kunt verwachten en hoe je deze Smartphone het beste kunt bedienen.

De (beknopte) handleiding voor de iPhone 4s is in het Nederlands beschikbaar en wordt bij elke iPhone 4s meegeleverd.

Naast de specifieke handleiding in het Nederlands voor de iPhone 4s is er ook de iPhone handleiding voor iOS 9.1. Deze handleiding geeft informatie over de recente iPhone modellen in combinatie met iOS 9.1

Kies de gebruiksaanwijzing die je wilt inkijken / downloaden:
Handleiding / gebruiksaanwijzing iOS 8.4 downloaden - Nederlands

Handleiding / gebruiksaanwijzing iOS 9.1 downloaden - Nederlands

In de bovenstaande handleidingen kun je alles vinden over de werking van de iPhone 4s in combinatie met de nieuwste iOS software. Zo staan de werkingen van de diverse knoppen op het apparaat beschreven, maar gaat Apple ook in op de werking van de eigen apps en hoe je het optimale uit je iPhone 4s kunt halen.

Wil je meer tips en tricks over hoe je je iPhone 4s optimaal kan gebruiken? In ons e-book gaan we uitgebreid in op diverse usability tips die elke iPhone gebruiker goed van pas komen.

 

 

Word lid van de iPhone.nl community!

Gratis e-book: "30 essentiële tips voor elke iPhone gebruiker"! Schrijf je in en ontvang dit boek en daarnaast wekelijks de beste tips, nieuwtjes en aanbiedingen!


Meer dan 10.000 mensen gingen je voor!


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer