Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone 4s – Het laatste nieuws, tips en geruchten (pagina 8)

Hier vind je het laatste Apple iPhone 4s nieuws. Onze nieuws artikelen bevatten tips, geruchten, informatie en weetjes over de iPhone 4s.

 

iPhone 4s is de best verkopende iPhone ooit

Apple heeft dit jaar de volledige top drie aan smartphones op de markt gezet. Alle drie plaatsen voor best verkopende smartphone gingen naar Apple voor de iPhone 3GS, iPhone 4 en natuurlijk de iPhone 4s. 

  • dinsdag 7 februari 2012 10:14

Siri kan niet werken op oudere telefoons

Siri wordt waarschijnlijk nooit ondersteund door telefoons ouder dan de huidige 4s. Velen denken dat de integratie van Siri slechts een verkoopreden is, dit blijkt niet zo te zijn. Er zijn hardwarematig verschillen te vinden in de 4s ten opzichte van de iPhone 4. 

  • maandag 6 februari 2012 13:07

77% iPhone 4s gebruikers is heel tevreden, slechts 2% ontevreden

Uit een recent onderzoek is gebleken dat 96% van de iPhone 4s gebruikers tevreden is, waarvan maar liefst 77% heel tevreden. Deze resultaten zijn positiever dan die van de iPhone 4, waar 93% tevreden was. 

  • vrijdag 2 december 2011 17:01

iPhone 4s is voortaan ‘Bluetooth Smart Ready’

De slimme iPhone 4s wordt nóg slimmer met Bluetooth 4.0, een update van het welbekende Bluetooth waarmee gegevens nog sneller tussen apparaten doorgestuurd kunnen worden.

  • zondag 30 oktober 2011 16:19

iPhone 4s sales meer dan vier miljoen in drie dagen

Apple heeft zojuist in een eigen persbericht aangegeven dat het bedrijf in slechts drie dagen na de lancering van de iPhone 4s maar liefst vier miljoen apparaten heeft verkocht.

  • maandag 17 oktober 2011 12:36

iPhone 4s beschikt over een verbeterde camera

Een van de grotere verbeteringen van de iPhone 4s ten opzichte van de iPhone 4 bevindt zich in de camera. Lees hier waar het verschil zich precies in bevindt en vergelijk het zelf! 

  • woensdag 12 oktober 2011 13:20

Apple brengt nieuwe iPhone 4s eind oktober in Nederland uit

Er heerst een grote verbazing: in plaats van een iPhone 5 gaat Apple een 'super' versie van zijn iPhone 4 op de markt brengen. Deze iPhone beschikt echter wel over interessante nieuwe functies zoals bijvoorbeeld Siri.

  • dinsdag 11 oktober 2011 15:15

Siri: virtuele assistent voor de iPhone 4s

Kan je af en toe wel wat hulp gebruiken? De nieuwe iPhone 4s heeft een digitale assistent ingebouwd: Siri. Ze voert graag opdrachten uit om je zo bij je dagelijkse taken te kunnen helpen.

  • vrijdag 7 oktober 2011 10:12

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek iphone 4s, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 64 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.