Back to Top

iPhone 4S screenprotectors kopen - matte, transparante, gladde, glas en meer

geen producten gevonden met meegegeven parameters

Screenprotector voor je iPhone 4s kopen

Op zoek naar een goedkope screenprotector die je kunt kopen / bestellen voor je Apple iPhone 4s? Je kan deze hier direct kopen. Met een schermbeschermer kan je de iPhone 4s krasvrij houden en het touchscreen beschermen. Er zijn verschillende soorten iPhone 4S screen protectors.

Tempered Glass screenprotector voor iPhone 4s

De variant met gehard glas wordt ook wel 'tempered glass' genoemd en is een glasplaatje dat op de iPhone 4 te plakken is. Deze screenprotector beschermt het scherm van de iPhone 4s ook goed tegen vallen en de helderheid van het scherm verandert totaal niet!

Matte screenprotector voor iPhone 4s kopen

De matte anti-glare maakt het scherm mat en gaat 'gluren' van anderen tegen. Ook heb je minder last van schitteringen van de zon op het scherm van je iPhone 4 toestel. Daarnaast zijn vingervlekken en viezigheid minder zichtbaar: ideaal! Je kunt dit type iPhone 4S screenprotector vandaag nog aanschaffen en deze via de afbeeldingen hierboven kopen / bestellen.

Normale screenprotector voor iPhone 4s

Natuurlijk is ook de reguliere schermbeschermer voor de iPhone 4s beschikbaar. Je kan deze plastic beschermer gemakkelijk aanbrengen, deze beschermt wel iets minder goed dan gehard glas.

Accessoires en hoesjes voor de iPhone 4s

Naast het aanbieden van screen protectors / schermbeschermers hebben wij ook een overzicht van diverse iPhone 4s accesoires en beschermhoesjes die je kunt kopen. Zo kun je het hele iPhone 4s toestel beschermen en aankleden met de mooiste accesoires.

Bekijk ook eens de andere Apple iDevice screenprotectors: