Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Navigeer:

iPhone 4s – 8GB, 16GB of 32GB prijzen, uitleg en informatie

De iPhone 4s is de opvolger van de iPhone 4 en werd geïntroduceerd in Nederland en België op 28 oktober 2011. In andere landen, waaronder de Verenigde Staten, Duitsland, Frankrijk en Italië was de iPhone 4s eerder in oktober 2011 al beschikbaar. De iPhone 4s was direct al een groot succes, en er ontstond een massale hype op het moment dat deze (toen) nieuwe versie van de iPhone beschikbaar kwam in de eerste winkels.

Hoewel de iPhone 4s inmiddels al weer van 2011 is wordt deze nog wel aangeboden op de markt. Door de komst van de nieuwere generatie iPhones (uit de iPhone 5 en iPhone 6 serie) is de iPhone 4s nu de goedkoopste nieuwe iPhone die er op de markt is; de aanschafprijs van een iPhone 4s is door de jaren heen sterk gedaald. Je kunt de iPhone 4s met een abonnement kopen, maar ook als los toestel kopen. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om een Sim Only abonnement te nemen als je al een iPhone 4s in je bezit hebt.

Wanneer de iPhone 4s van de markt verdwijnt is niet helemaal duidelijk, op dit moment is alleen de iPhone 4s met 8GB opslagcapaciteit verkrijgbaar.

Kleuren van de iPhone 4s

De Apple iPhone 4s is verkrijgbaar in 2 kleuren. Je kunt kiezen uit een zwarte iPhone 4s en een witte iPhone 4s. Er is geen of nauwelijks prijsverschil tussen de zwarte iPhone 4s en de witte iPhone 4s.

Opslagcapaciteit van de iPhone 4s

De opslagcapaciteit van de iPhone 4s is 16GB, 32GB of 64 GB. Sinds de komst van de iPhones uit de nieuwere generaties wordt echter alleen de iPhone 4s 8GB aangeboden. Mocht je dus een iPhone willen hebben met 16GB, 32GB of 64 GB opslagcapaciteit, dan kom je automatisch bij de iPhone 5 of iPhone 6 terecht. Hiermee bereikt Apple dat mensen sneller zullen kiezen voor een iPhone van een nieuwere generatie.

Verschillen tussen de iPhone 4s en de iPhone 4

Bij de komst van ieder nieuw model iPhone heeft Apple verbeteringen aangebracht ten opzichte van zijn voorganger. Dat is bij de iPhone 4S, in vergelijking met de iPhone 4, niet anders. De belangrijkste verschillen:

 • Introductie van Siri (spraakbesturing)
 • Twee antennes voor verbeterde gesprekskwaliteit en ontvangst
 • Geen 5 megapixel camera, maar een 8 megapixel camera, voor haarscherpe foto’s en video’s
 • Iets sterkere batterij voor een langere gebruiksduur (bellen, internet, stand-by tijd)
 • Helderder scherm
 • Meer volume op de speaker
 • Ondersteuning van Bluetooth 4.0

De belangrijkste eigenschappen/specificaties van de iPhone 4s

De belangrijkste eigenschappen van de iPhone 4s samengevat.

 • Een relatief lage prijs (zowel als los toestel als meegenomen in een abonnement)
 • Zowel in wit als zwart verkrijgbaar
 • 8 GB opslagcapaciteit; voldoende voor ‘normaal’ gebruik
 • Diverse verbeteringen ten opzichte van de iPhone 4
 • Met de iPhone 4s kun je prima overweg, ook al is hij niet van de nieuwste generatie

Bekijk alle specificaties van de iPhone 4s


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer