Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Navigeer:

iPhone 4s – 8GB, 16GB of 32GB prijzen, uitleg en informatie

De iPhone 4s is de opvolger van de iPhone 4 en werd geïntroduceerd in Nederland en België op 28 oktober 2011. In andere landen, waaronder de Verenigde Staten, Duitsland, Frankrijk en Italië was de iPhone 4s eerder in oktober 2011 al beschikbaar. De iPhone 4s was direct al een groot succes, en er ontstond een massale hype op het moment dat deze (toen) nieuwe versie van de iPhone beschikbaar kwam in de eerste winkels.

Hoewel de iPhone 4s inmiddels al weer van 2011 is wordt deze nog wel aangeboden op de markt. Door de komst van de nieuwere generatie iPhones (uit de iPhone 5 en iPhone 6 serie) is de iPhone 4s nu de goedkoopste nieuwe iPhone die er op de markt is; de aanschafprijs van een iPhone 4s is door de jaren heen sterk gedaald. Je kunt de iPhone 4s met een abonnement kopen, maar ook als los toestel kopen. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om een Sim Only abonnement te nemen als je al een iPhone 4s in je bezit hebt.

Wanneer de iPhone 4s van de markt verdwijnt is niet helemaal duidelijk, op dit moment is alleen de iPhone 4s met 8GB opslagcapaciteit verkrijgbaar.

Opmerking: De tekst over dit Apple toestel gaat verder onder deze smartphone abonnementen vergelijker, met de beste aanbiedingen voor toestellen met abonnement die er op dit moment zijn...

Kleuren van de iPhone 4s

De Apple iPhone 4s is verkrijgbaar in 2 kleuren. Je kunt kiezen uit een zwarte iPhone 4s en een witte iPhone 4s. Er is geen of nauwelijks prijsverschil tussen de zwarte iPhone 4s en de witte iPhone 4s.

Opslagcapaciteit van de iPhone 4s

De opslagcapaciteit van de iPhone 4s is 16GB, 32GB of 64 GB. Sinds de komst van de iPhones uit de nieuwere generaties wordt echter alleen de iPhone 4s 8GB aangeboden. Mocht je dus een iPhone willen hebben met 16GB, 32GB of 64 GB opslagcapaciteit, dan kom je automatisch bij de iPhone 5 of iPhone 6 terecht. Hiermee bereikt Apple dat mensen sneller zullen kiezen voor een iPhone van een nieuwere generatie.

Verschillen tussen de iPhone 4s en de iPhone 4

Bij de komst van ieder nieuw model iPhone heeft Apple verbeteringen aangebracht ten opzichte van zijn voorganger. Dat is bij de iPhone 4S, in vergelijking met de iPhone 4, niet anders. De belangrijkste verschillen:

 • Introductie van Siri (spraakbesturing)
 • Twee antennes voor verbeterde gesprekskwaliteit en ontvangst
 • Geen 5 megapixel camera, maar een 8 megapixel camera, voor haarscherpe foto’s en video’s
 • Iets sterkere batterij voor een langere gebruiksduur (bellen, internet, stand-by tijd)
 • Helderder scherm
 • Meer volume op de speaker
 • Ondersteuning van Bluetooth 4.0

De belangrijkste eigenschappen/specificaties van de iPhone 4s

De belangrijkste eigenschappen van de iPhone 4s samengevat.

 • Een relatief lage prijs (zowel als los toestel als meegenomen in een abonnement)
 • Zowel in wit als zwart verkrijgbaar
 • 8 GB opslagcapaciteit; voldoende voor ‘normaal’ gebruik
 • Diverse verbeteringen ten opzichte van de iPhone 4
 • Met de iPhone 4s kun je prima overweg, ook al is hij niet van de nieuwste generatie

Bekijk alle specificaties van de iPhone 4s

Prijs van een losse iPhone 4S (zonder een abonnement af te sluiten)

De iPhone 4S is anno 2018 niet of nauwlijks nog te krijgen in nieuwe staat. Echter, als refurbished variant kun je deze smartphone nog wel kopen, voor een uiterst aantrekkelijke prijs. Diverse aanbieders noteren al prijzen onder de 100 euro. Bekijk hieronder de 3 tot 5 beste aanbiedingen die er op dit moment zijn. Om al het aanbod te bekijken, en alle prijzen van alle webwinkels te zien, klik je op de meer resultaten button, direct onder deze beste deals.

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1600

Kleur

Het laatste nieuws over deze smartphone

Bekijk hieronder de nieuwsberichten over de iPhone 4S, met daarin informatie over deze smartphone, en alles wat daar direct en indirect mee te maken heeft.

Zo zet je een iPhone terug naar de fabrieksinstellingen

Jouw oude iPhone in de verkoop doen? Dan is het terugzetten van alle start instellingen handig om te doen. In dit artikel leggen wij jou uit hoe je jouw iPhone terugzet naar alle fabrieksinstellingen.

 • dinsdag 4 juli 2017 10:57

RollerCoaster Tycoon Classic voor de iPhone

WOW! RollerCoaster Tycoon voor iOS, eindelijk! Toen we hoorden dat deze game beschikbaar kwam voor de iPhone konden we ons geluk niet op. Terecht? Is het nog zo tof als vroeger of valt het stiekem een beetje tegen? Wij hebben het gespeeld en speciaal voor jou een korte review geschreven.

 • woensdag 28 juni 2017 19:33

iPhone 4s schermreparatie steeds duurder

Wanneer het scherm van iPhone 4s jammerlijk genoeg kapot is gegaan, heb je dubbel zoveel pech. Het scherm van je iPhone is naast een mozaïek ook een kostbaar grapje geworden.

 • woensdag 17 mei 2017 16:16

Welk abonnement en welke provider moet ik kiezen voor mijn iPhone?

Natuurlijk kun je in onze abonnement vergelijker zoeken naar het goedkoopste iPhone abonnement. Maar is dit voor jou ook echt de beste? We hebben diverse punten (voordelen en nadelen) geselecteerd waarop je een provider kunt kiezen.

 • woensdag 10 mei 2017 13:57

Zo maak je een screenshot (schermafbeelding) op je iPhone of iPad

Wil jij vrienden en vriendinnen een foto sturen van wat jij op je scherm ziet? Dan is het maken van een screenshot, oftewel een schermafbeelding, een slimme manier om dit te doen. Zo maak je een screenshot (schermafbeelding) van je iPhone, iPad of iPod Touch.

 • vrijdag 5 mei 2017 20:58

Zo voorkomt Apple het uitlekken van iPhone prototypes

Het bedenken, designen, ontwikkelen en fabriceren van nieuwe iPhones duurt soms wel een aantal jaar. Om het uitlekken van verschillende iPhone prototypes te voorkomen heeft Apple iets slims bedacht.

 • maandag 10 april 2017 07:13

Hoe wordt mijn iPhone sneller?

Ben je verknocht aan je goede oudere iPhone? Blijf vooral plakken. Met deze 3 tips is het mogelijk je iPhone weer sneller te laten opereren. Bijkomend voordeel: bij een snellere telefoon gaat ook de accu langer mee.

 • zaterdag 11 maart 2017 10:05

Waterschade aan je iPhone? Dit kun je er tegen doen!

iPhone laten vallen in het water, de wc of sloot? Harstikke vervelend! Wij geven je een paar tips om je iPhone in leven te houden.

 • vrijdag 24 februari 2017 09:44

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek iphone 4s, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 64 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.