Back to Top
Navigeer:

iPhone 5 accessoires kopen - opladers, batterijen, kabels en meer

iPhone 5 accessoires kun je nog steeds kopen / bestellen

De iPhone 5, opvolger van de iPhone 4s, werd zo’n 4 jaar geleden geïntroduceerd in zowel Nederland als België. Dit Apple Device is niet meer te koop maar wordt nog wel door veel mensen gebruikt. Deze lichtgewicht telefoon (112 gram) met een beelddiagonaal van 4 inch, 4G en een goede camera wil je graag mooi houden. Daar zijn vele beschermhoesjes voor maar naast de ultieme mogelijkheden tot bescherming zijn er voor de iPhone 5 ook nog veel accessoires op de markt beschikbaar. Denk aan laders, sportarmbanden, dockingstations, etc. Check ze allemaal op iPhone.nl!

Laad je iPhone 5 razendsnel op!

Opladers zijn er in veel verschillende soorten en maten, zo ook voor de iPhone 5. Je kunt er voor kiezen om je device op te laden via je laptop of desktop maar ook door middel van het stopcontact. Let altijd goed op wat de stroomsterkte is van de adapters voordat je deze aanschaft. Een exemplaar met een output van 2 ampere laadt bijvoorbeeld een stuk sneller op dan een model met een output van slechts 1 ampere. Naast standaard opladers kan je er ook voor kiezen om een docking station aan te schaffen. Met dit accessoire kies je voor een vaste en veilige plek voor je smarpthone, denk aan je bureau of nachtkastje. Zo’n station ziet er vaak stijlvol en netjes uit. Er bestaan ook docking stations voor meerdere devices die daarnaast de mogelijkheid bieden om tijdens het laden data te synchroniseren met bijvoorbeeld iTunes of iCloud.

iPhone 5 accessoires bestellen... 1,2,3 en op je deurmat

Wanneer je een tof accessoire hebt uitgezocht wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk in je bezit hebben. Wij snappen dat en daarom hanteren wij razendsnelle leveringstijden. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je een verkeerde keus maakt, ook dat is geen enkel probleem, je kunt dan gebruik maken van ons soepele retourrecht. Het is mogelijk om je product binnen 30 dagen te retourneren! Dus zoek je een mooi accessoire voor je iPhone 5? Kies het met een gerust hart uit, bestel en ervaar de voordelen! 

Meer zien?