Back to Top

Bestel de nieuwe iPhone 11, 11 Pro of 11 Pro Max!

Wil jij als één van de eersten pronken met een gloednieuwe iPhone 11, 11 Pro of 11 Pro Max? Bestel deze dan nu met abonnement bij KPN!

Nu bekijken!

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone 5 – Handleiding Nederlandstalig in PDF downloaden

De handleiding / gebruiksaanwijzing van de iPhone 5 geeft je duidelijke uitleg over wat je van de iPhone 5 kunt verwachten en hoe je deze Smartphone het beste kunt bedienen.

De (beknopte) handleiding voor de iPhone 5 is in het Nederlands beschikbaar en wordt bij elke iPhone 5 meegeleverd.

Naast de specifieke handleiding in het Nederlands voor de iPhone 5 is er ook de iPhone handleiding voor iOS 8.4. Deze handleiding geeft informatie over de recente iPhone modellen in combinatie met iOS 8.4

Kies de gebruiksaanwijzing die je wilt inkijken / downloaden:
Handleiding / gebruiksaanwijzing iOS 8.4 downloaden - Nederlands

Handleiding / gebruiksaanwijzing iOS 9.1 downloaden - Nederlands

Handleiding / gebruiksaanwijzing iOS 10 downloaden - Nederlands

Ben je op zoek naar een specifieke functie of instelling dan is de iPhone 5 handleiding een ideale route naar het antwoord. De handleiding is opgedeeld in meerdere hoofdstukken. Zo worden in dit PDF bestand alle knoppen en instellingen besproken maar worden ook alle standaard ingebouwde apps toegelicht. In de iPhone handleiding vind je ongetwijfeld nieuwe weetjes als het aankomt op het bedienen van apps.

iPhone 5 – Handleiding Nederlandstalig in PDF downloaden


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer