Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Navigeer:

iPhone 5 – Handleiding Nederlandstalig in PDF downloaden

De handleiding / gebruiksaanwijzing van de iPhone 5 geeft je duidelijke uitleg over wat je van de iPhone 5 kunt verwachten en hoe je deze Smartphone het beste kunt bedienen.

De (beknopte) handleiding voor de iPhone 5 is in het Nederlands beschikbaar en wordt bij elke iPhone 5 meegeleverd.

Naast de specifieke handleiding in het Nederlands voor de iPhone 5 is er ook de iPhone handleiding voor iOS 8.4. Deze handleiding geeft informatie over de recente iPhone modellen in combinatie met iOS 8.4

Kies de gebruiksaanwijzing die je wilt inkijken / downloaden:
Handleiding / gebruiksaanwijzing iOS 8.4 downloaden - Nederlands

Handleiding / gebruiksaanwijzing iOS 9.1 downloaden - Nederlands

Handleiding / gebruiksaanwijzing iOS 10 downloaden - Nederlands

Ben je op zoek naar een specifieke functie of instelling dan is de iPhone 5 handleiding een ideale route naar het antwoord. De handleiding is opgedeeld in meerdere hoofdstukken. Zo worden in dit PDF bestand alle knoppen en instellingen besproken maar worden ook alle standaard ingebouwde apps toegelicht. In de iPhone handleiding vind je ongetwijfeld nieuwe weetjes als het aankomt op het bedienen van apps. Op zoek naar nóg meer tips? Word dan lid van onze community en ontvang bij je inschrijving een gratis e-book met meer dan 30 tips!

 

 

Word lid van de iPhone.nl community!

Gratis e-book: "30 essentiële tips voor elke iPhone gebruiker"! Schrijf je in en ontvang dit boek en daarnaast wekelijks de beste tips, nieuwtjes en aanbiedingen!


Meer dan 10.000 mensen gingen je voor!


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer