Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone 5 – Het laatste nieuws, tips en geruchten (pagina 5)

Hier vind je het laatste Apple iPhone 5 nieuws. Onze nieuws artikelen bevatten tips, geruchten, informatie en weetjes over de iPhone 5.

 

Nieuwe emoji in iOS 10

Apple gaat op basis van verzoeken van gebruikers nieuwe emoji's verwerken in iOS 10, de volgende grote versie van Apple's besturingssysteem. Het zou gaan om een totaal van 74 nieuwe emoji's. 

  • vrijdag 22 januari 2016 09:40

Apple brengt Music Memos app uit speciaal voor muzikanten

Zojuist heeft Apple een gloednieuwe app uitgebracht: Music Memos. Deze app is speciaal ontwikkeld voor muzikanten die hun inspiratie vast willen leggen. 

  • woensdag 20 januari 2016 17:16

Vernieuwde Dumpert app nu te downloaden

Vanaf vandaag is er een nieuwe Dumpert iOS app te downloaden in de App store! De app van deze website met opmerklijke foto's en video's heeft veel verbeteringen ten opzichte van eerdere versies

  • woensdag 20 januari 2016 13:13

App van de Week: musical.ly

Onze categorie 'App van de Week' is weer terug! Deze week hebben wij de app musical.ly verkozen. Met deze applicatie kun je video's maken, delen en ontdekken in de community. Maak een korte video, bewerk deze met effecten en voeg muziek of geluidseffecten toe!

  • woensdag 20 januari 2016 12:27

WhatsApp vanaf nú echt gratis

Het is dan eindelijk zover: WhatsApp is vanaf vandaag voor iedere gebruiker gratis te gebruiken en te downloaden. WhatsApp geeft in een officieel bericht aan zich meer te willen focussen op bedrijven.

  • maandag 18 januari 2016 15:08

Hoe verleng je de batterijduur van een iPhone?

Regelmatig krijgen wij de vraag of er iets te doen is om de batterijduur van een iPhone of iPad te verlengen. Wij hebben een aantal tips op een rijtje gezet.

  • zaterdag 16 januari 2016 09:35

Zo maak je een oudere iPhone sneller!

Een ouder model iPhone dat al een tijd gebruikt wordt is vaak niet meer zo snel met het navigeren. Apps doen er langer over om te openen en af te sluiten. Maak je geen zorgen! Met deze tips kun je jouw oudere iPhone model sneller maken. 

  • maandag 4 januari 2016 09:00

Is het verstandig om een iPhone te verzekeren?

Eindelijk heb je jouw nieuwe iPhone gekocht. Met een nieuwe telefoon ga je natuurlijk extra voorzichtig om. Je kan hem verzekeren. Maar is dat eigenlijk wel nodig?

  • donderdag 17 december 2015 16:36

Google Maps offline gebruiken!

Google heeft vandaag zijn app Google Maps geüpdate for iOS. Deze update brengt een aantal interessante veranderingen met zich mee waaronder offline navigeren en benzineprijzen.  

  • dinsdag 15 december 2015 13:31

Winactie op iPhone.nl

Wij geven een gaaf iPhone hoesje weg! Like onze Facebookpagina én die van Lifebylien snel!

  • woensdag 25 november 2015 09:34

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek iphone 5, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 58 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.