Back to Top
Navigeer:

iPhone 5C accessoires kopen - opladers, batterijen, kabels en meer

iPhone 5c accessoires, die vallen op!

De iPhone 5c, de opvolger van de iPhone 5, kwam in 2013 beschikbaar in Nederland. Zoals met alle Apple releases was de iPhone 5c iets eerder beschikbaar in Amerika, Duitsland en Frankrijk. Het model van Apple, dat al snel bekend werd om zijn lage prijs, nam gretig aftrek. Het opvallende, nieuwe uiterlijk van deze telefoon trok direct de aandacht. Dit Apple device was er niet in de standaard – misschien wat saaie – grijstinten maar kwam beschikbaar in groen, blauw, geel, roze en wit! Apple sloeg een nieuwe weg in, om een andere doelgroep aan te spreken, en met succes!

Bescherm je iPhone 5c parel

Dat de iPhone 5c wat goedkoper is dan zijn broertjes en zusjes betekent nog niet dat het een slecht device is. Er zit een sterke batterij in, sterker dan die van de iPhone 5 en de camera is ook nog steeds van hoge kwaliteit. Dit device wil je zo goed mogelijk beschermen tegen stoot- en valschade, logisch! Daarom hebben wij – met het team van iPhone.nl – de beste cases uitgezocht die je kunt aanschaffen. Maar dat is niet alles. Naast gave beschermhoesjes hebben wij ook een breed assortiment accessoires. Schaf bijvoorbeeld een externe oplader aan en verleng je gebruiksplezier. Of denk eens aan docking system, dit ziet er niet alleen tof uit voor je iPhone 5c maar is ook nog eens hartstikke stijlvol en een échte toevoeging aan je interieur. 

iPhone 5c accessoires kopen / bestellen...? Kwaliteit, snel en betrouwbaar leveren!

Jij mag er altijd op rekenen dat de producten van iPhone.nl zeer snel worden geleverd en dat je je aanschaf mag retourneren als jij dat wilt. Wij begrijpen dat je soms de verkeerde keus maakt, daarom hanteren wij een zeer flexibel retourrecht. Alle iPhone 5C accessoires die je kunt kopen / bestellen zijn binnen 30 dagen na ontvangst te ruilen zonder reden. Als er iets is wat je mag verwachten van ons, dan is dat wel; kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid. Dus zoek je een gadget? Bij ons ben je zeker aan het juiste adres. Veel winkelplezier!

Bescherm je iPhone 5c optimaal

Al die accessoires voor je iPhone 5c zijn prachtig maar je wilt je toestel ook zo lang mogelijk mooi houden. Daarvoor bieden wij prachtige iPhone 5c beschermhoesjes en iPhone 5c screenprotectors aan die op de volgende pagina’s te vinden zijn: