Back to Top

iPhone 5C hoesjes kopen – goedkope iPhone 5C beschermhoesjes


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Bescherm je iPhone 5c op de best mogelijke manier

De iPhone 5c is misschien niet het nieuwste model van Apple iPhone maar ook zeker niet de oudste. In september 2013 werd dit model in de gehele Benelux gelanceerd en tot op heden is dit device nog steeds te koop. Met een startprijs onder de 300 euro is dit een heuse budgettelefoon máár dan wel eentje met de kwaliteit die je van Apple gewend bent. Dit toestel heeft wat minder opties dan de 5s maar kan nog steeds erg goed meekomen met de andere modellen. 

Genoeg reden om je iPhone 5c optimaal te beschermen met een hoesje van iPhone.nl. Ook voor dit model van Apple hebben wij de beste, leukste en mooiste beschermhoesjes geselecteerd. Kies hierboven een toffe case uit en zorg dat jouw iPhone 5c zo lang mogelijk mee gaat! 

De kwetsbare binnenkant

Niet alleen de buitenkant van de iPhone 5c verdient de beste bescherming, dit geldt net zozeer voor de binnenkant. De zeer fijne techniek die elk toestel van Apple bevat is voor vele gebruikers van grote waarde. Al deze kleine onderdeeltjes zijn helaas erg kwetsbaar en gevoelig voor stoot- en/of valschade. Des te belangrijker om je iPhone 5c extra goed te beschermen met een hoesje. Op deze manier voorkom je interne beschadigingen en blijft je geliefde device optimaal functioneren.

Ga voor meer, ga voor beter

Je kunt je favoriete iPhone nooit genoeg beschermen. Daarom raden we jou – namens het team van iPhone.nl – aan om naast een beschermhoesje ook een screenprotector aan te schaffen. Hierdoor zorg je ervoor dat je iPhone 5c tegen al het kwaad van buitenaf beschermd is. Naast screenprotectors hebben wij ook een enorm aanbod in Apple accessoires, denk aan autoladers, carkits of externe batterijen.

Bekijk de overige hoesjes via: