Back to Top

Vrijdag in de voorverkoop bij KPN!

Wil jij als één van de eersten pronken met een gloednieuwe iPhone 11, iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max? Zet dan de pre-order wekker bij KPN. Je krijgt een seintje zodra je kunt bestellen.

Nu bekijken!

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone 5c – Handleiding Nederlandstalig in PDF downloaden

De handleiding / gebruiksaanwijzing van de iPhone 5c geeft je duidelijke uitleg over wat je van de iPhone 5c kunt verwachten en hoe je deze Smartphone het beste kunt bedienen.

De (beknopte) handleiding voor de iPhone 5c is in het Nederlands beschikbaar en wordt bij elke iPhone 5c meegeleverd.

Naast de specifieke handleiding in het Nederlands voor de iPhone 5c is er ook de iPhone handleiding voor iOS 9.1. Deze handleiding geeft informatie over de recente iPhone modellen in combinatie met iOS 9.1

Kies de gebruiksaanwijzing die je wilt inkijken / downloaden:
Handleiding / gebruiksaanwijzing iOS 8.4 downloaden - Nederlands

Handleiding / gebruiksaanwijzing iOS 9.1 downloaden - Nederlands

Handleiding / gebruiksaanwijzing iOS 10 downloaden - Nederlands

In de handleiding zijn alle functies van iPhone apparaten in combinatie met iOS 9.1 toegelicht. Zo gaat Apple uitgebreid in op de werking van alle knoppen, maar worden ook alle eigen apps besproken. Ook wordt er informatie verleend over de werking van Apple's services zoals Siri en iCloud.

iPhone 5c – Handleiding Nederlandstalig in PDF downloaden


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer