Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone 5c – Het laatste nieuws, tips en geruchten (pagina 4)

Hier vind je het laatste Apple iPhone 5c nieuws. Onze nieuws artikelen bevatten tips, geruchten, informatie en weetjes over de iPhone 5c.

 

De San Bernardino zaak is officieel afgeblazen

Na een lange 'discussie' laat de FBI nu toch de zaak tegen Apple vallen. Dit komt omdat de FBI een eigen manier heeft gevonden om de iPhone 5c die gebruikt is in de San Bernardino aanslag te hacken.
  • dinsdag 29 maart 2016 09:30

7 tips om je iPhone optimaal te beveiligen

Er staan meer en meer gevoelige gegevens op je smartphone, daarom is het zaak om deze goed te beveiligen. We hebben een aantal tips voor je waarmee je het toestel zo goed mogelijk kan beveiligen zodat deze bijvoorbeeld na diefstel niet (gemakkelijk) te kraken is.

  • donderdag 24 maart 2016 14:50

Handige manieren om Siri in te zetten

We hebben hier een aantal handige manieren beschreven waarop je Apple's virtuele assistent, Siri, in kan zetten voor je dagelijkse taken!

  • donderdag 24 maart 2016 10:01

Wallpaper woensdag 9 - door Apple

Het aantal wallpapers op deze wallpaper woensdag is wat kleiner dan normaal. Het gaat hier om drie wallpapers ontworpen door grafisch kunstenaar Anthony Burrill. De wallpapers zijn bedoeld als extra bedankje voor het gebruik van het Apple Renew programma.
  • woensdag 23 maart 2016 12:13

Wallpaper woensdag 7 - Game of Thrones

Langzaamaan komen er steeds meer trailers voorbij...  Op 24 april begint de populaire serie Game of Thrones weer! Voor wallpaper woensdag hebben wij weer 15 mooie afbeeldingen voor je, dit keer geheel in Game of Thrones thema!
  • woensdag 9 maart 2016 14:19

iPhone laadt niet op? Wellicht is dit de oplossing

Wil je iPhone niet meer opladen? De oplossing is waarschijnlijk dichterbij dan je denkt. Door een paar stappen te ondernemen kan je binnen een paar minuten weer goed opladen! Deze truc is zowel in te passen voor de lightning als 30-pins poorten.

  • maandag 7 maart 2016 15:47

Wallpaper woensdag 6 - superhelden

Ook deze woensdag zijn we weer van de partij met 15 mooie iPhone achtergronden (met perspectief effect). Het thema deze week is 'superhelden', dat sluit natuurlijk perfect aan bij de nieuwe Deadpool film!

  • woensdag 2 maart 2016 15:59

Apple werkt aan nieuwe verbeterde beveiliging

Naar aanleiding van de San Bernardino iPhone 5c zaak werkt Apple aan een nieuwe, verbeterde beveiliging die door het bedrijf zelf niet eens te kraken zou zijn. Dit zou verschillende voordelen hebben in de toekomst.

  • donderdag 25 februari 2016 12:00

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek iphone 5c, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 67 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.