Back to Top

Vrijdag in de voorverkoop bij KPN!

Wil jij als één van de eersten pronken met een gloednieuwe iPhone 11, iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max? Zet dan de pre-order wekker bij KPN. Je krijgt een seintje zodra je kunt bestellen.

Nu bekijken!

iPhone 5c – Sim Only abonnementen en aanbiedingen

Ben je op zoek naar een Sim Only abonnement voor je huidige iPhone 5c? Je vindt hieronder een overzicht met de goedkoopste Sim Only abonnementen die je kunt afsluiten voor je iPhone 5c. Deze Sim Only abonnementen zijn ook geschikt voor elke andere mobiele telefoon, dus ook voor iPhones van andere generaties en Smartphones van andere merken.

Wil je je huidige iPhone 5c, of een ander toestel dat je nu hebt, gewoon behouden, maar wel een nieuw abonnement afsluiten? Een Sim Only abonnement is doorgaans goedkoper dan een abonnement met een nieuw toestel erbij. Dit zou een reden kunnen zijn voor je, zeker als je huidige iPhone 5c/Smartphone nog goed werkt, om voor een Sim Only te kiezen.

Sim Only abonnementen voor je huidige iPhone 5c en voor alle andere iPhone modellen en Smartphones van andere merken

Hieronder vind je de beste en goedkoopste Sim Only abonnementen van dit moment, geschikt voor een iPhone 5c, maar ook voor elk ander type toestel, ongeacht het merk