Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Navigeer:

iPhone 5c – 8GB, 16GB, 32GB – prijzen, uitleg en informatie

iphone-5c

De iPhone 5c is de opvolger van de iPhone 5 en werd geïntroduceerd in Nederland en België op 27 september 2013. In andere landen, waaronder de Verenigde Staten, Duitsland, Frankrijk, Japan en Hong Kong was de iPhone 5c iets eerder al beschikbaar, te weten op 20 september 2013.

Verschillen tussen de iPhone 5c en de iPhone 5

Bij de komst van ieder nieuw model iPhone heeft Apple verbeteringen aangebracht ten opzichte van zijn voorganger. Dat is bij de iPhone 5 ook zo als je dit type iPhone vergelijkt met de iPhone 5 van een jaar daarvoor. Een aantal opvallende verbeteringen/veranderingen van de iPhone 5c ten opzichte van de iPhone 5 zijn:

  • Een iets sterkere batterij voor een langere gebruiksduur (bellen, internet, stand-by tijd)
  • In meerdere kleuren beschikbaar; voor het eerste in 5 kleuren leverbaar in plaats van de gebruikelijke kleuren, zwart en wit

Prijs iPhone 5c

Vergelijk hieronder, in onze handige iPhone 5c abonnementen vergelijker, jouw nieuwe iPhone 5c. Selecteer op prijs, databundel, provider, aantal SMSjes en eenmalige bijdrage. Op deze manier weet jij waar jij het goedkoopst uit bent voor jouw nieuwe iPhone 5c.

Kleuren van de iPhone 5c

De Apple iPhone 5c word geleverd in 5 kleuren. Je hebt de keuze uit, wit, geel, groen, roze en blauw. Dit iPhone model wordt voor het eerst in 5 kleuren geleverd en niet meer alleen in zwart en wit, zoals zijn voorgangers iPhone 5, iPhone 4s, iPhone 4.

Opslagcapaciteit van de iPhone 5c

De opslagcapaciteit van de iPhone 5c bedraagt 8GB, 16GB of 32 GB. Daarmee heeft de iPhone 5c prima mogelijkheid om veel gegevens op te slaan, zoals foto’s, video’s en berichten. Nu wordt de iPhone 5c alleen nog aangeboden in de 8GB variant. Wil je een iPhone met 16GB, 32GB, 64 GB of 128GB opslag/geheugen, of verwacht je in de toekomst meer geheugen nodig te hebben? Dan kun je beter gelijk kiezen voor de iPhone 6iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7 of iPhone 7 Plus.

De belangrijkste eigenschappen/specificaties van de iPhone 5c

De belangrijkste eigenschappen van de iPhone 5c samengevat.

  • In 5 kleuren verkrijgbaar
  • 8GB, 16GB of 32GB opslagcapaciteit, later alleen nog verkrijgbaar als 8GB model
  • Diverse verbeteringen ten opzichte van de iPhone 5
  • De iPhone 5c is een uitstekende Smartphone, ook al is de 5C versie inmiddels een wat ouder model (van 2013), dit doet niets af aan de kwaliteit en het gebruiksplezier

Bekijk alle specificaties van de iPhone 5c

Prijs van een iPhone 5c zonder abonnement (los toestel) en met abonnement

De prijs van een iPhone 5c, die nog wel gewoon te koop is, als los toestel, zonder abonnement, ligt momenteel iets boven de 300 euro. De prijzen van de iPhone 5c zijn dalende door de komst van de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus. De prijzen van een iPhone 5c in combinatie met een abonnement liggen lager als je een toestelbundel afsluit (die veel providers aanbieden). In dat geval kan het zelfs mogelijk zijn om een telefoon abonnement af te sluiten zonder eenmalige kosten voor je nieuwe iPhone 5c! Je betaalt dan alleen een maandbedrag, de eenmalige kosten voor je toestel worden dan niet direct/vooraf in rekening gebracht.

Wil je weten wat een iPhone 5c nu kost?

iPhone 5c met abonnement – de beste en goedkoopste aanbiedingen

Momenteel bieden we je de onderstaande aanbiedingen voor een iPhone 5c met abonnement. Bekijk nu de goedkoopste aanbiedingen.

Bekijk alle abonnementen met een iPhone 5c

Losse iPhone 5c - zonder abonnement – de beste en goedkoopste aanbiedingen

Een losse iPhone 5c kopen, zonder abonnement? Bij verschillende aanbieders kun je terecht voor een losse iPhone 5c. Bekijk zelf de actuele aanbiedingen.

Meer informatie over een iPhone 5c zonder abonnement / los toestel


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer