Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Apple heeft de prijzen van de nieuwe Apple iPhone 5s en 5c modellen nu officieel bekend gemaakt. Het paradepaardje, de 5s, gaat vanaf € 699 euro kosten en de 5c zal beschikbaar zijn vanaf € 599.

De iPhone 5c is een goedkoper model met lagere specificaties, het best te zien als een ietwat verbeterde iPhone 5. Vanwege deze mindere specificaties ten opzichte van de 5s heeft de iPhone 5c een lager prijskaartje. De vrolijk gekleurde smartphone is te koop vanaf € 599 voor de 16GB uitvoering en € 699 voor de 32GB uitvoering, prijstechnisch gelijk aan de iPhone 5s met 16GB.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Qua specificaties is de iPhone 5s een stuk beter dan de iPhone 5c, daarom heeft deze smartphone ook een hogere prijs. De 16GB variant wordt beschikbaar voor € 699, gevolgd door € 799 voor 32GB en voor het model met de meeste opslagruimte, 64GB, wordt een prijs van € 799 gevraagd.

We verwachten de iPhones over iets meer dan twee weken in Nederland. Meestal komen de iPhones namelijk een week eerder in Duitsland (20 september) dan in Nederland.

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer