Back to Top
Navigeer:

iPhone 5S accessoires kopen - opladers, batterijen, kabels en meer

geen producten gevonden met meegegeven parameters

De iPhone 5s accessoires bestellen

De iPhone 5s is een nog veel gezien Apple Device. De zeer populaire telefoon, die als eerste de touch home button bezat, werd miljoenen keren verkocht en is nog niet uit het straatbeeld verdwenen. Zodoende zijn er voor de iPhone 5s ontzettend veel accessoires ontwikkeld door verschillende partijen. Van sportarmband tot dockingstation en van extern batterypack tot ultra snelle lightning kabels, you name it. Zoek daarom nu bij iPhone.nl jouw ultieme accessoires uit die je kunt kopen / bestellen voor de iPhone 5s.

iPhone 5s accessoires; werk aan je conditie samen met de iPhone 5s

Er is bijna niets lekkerder dan een rondje hardlopen in de vroege morgen of na het avondmaal. Een rondje om is niet alleen goed voor het lichaam en je conditie, het schijnt ook zo te zijn dat je een zogenaamde ‘kick’ krijgt wanneer je je lichaam tot het uiterste dwingt. Om tot zo’n kick te komen moet je trainen, veel trainen. En wanneer je traint wil je graag je resultaten bijhouden, dit gebeurt meestal via een speciale hardloopapp op je Apple Device. Het gebruik van dit soort apps, speciaal ontwikkelt voor iOs, is reuze handig en een meerwaarde voor je training. De vraag is alleen; hoe noem je je iPhone 5s op een handige manier mee tijdens het hardlopen? Wij – van iPhone.nl – hebben daar de ultieme oplossing voor gevonden: sportarmbanden. Deze armbanden zijn speciaal ontwikkelt voor je device, zodat deze goed beschermt is en jij comfortabel je workout kunt voltooien. Handig!

Ga zo lang hardlopen als je zelf wilt

Het gebruik van al die handige (hardloop)apps biedt je vele voordelen maar één nadeel is dat je batterij ontzettend snel leeg gaat. Gelukkig zijn hier ook vele oplossingen voor gevonden, waaronder de externe batterijen van iPhone.nl. Met een powerbank zorg jij ervoor dat je Apple Device nog veel langer mee gaat en jij dus zolang kunt hardlopen als je zelf wilt. Voor de iPhone 5s zijn er meerdere opties beschikbaar die jouw telefoon een extra energie boost kunnen geven. Bekijk alle accessoires op de speciale pagina! 

Is dit alles? Nee! Check: