Back to Top

iPhone 5S hoesjes kopen – goedkope iPhone 5S beschermhoesjes


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Hoesje voor de iPhone 5s kopen, verstandige keuze!

De iPhone 5s is een van de juweeltjes van Apple. Dit kleine en snelle 4-inch toestel met dual-core chip van Apple heeft een fraai design. Met zijn verfijnde 8 megapixel camera is deze smartphone een goede vooruitgang van zijn oudere broer de iPhone 5. Zorg voor genoeg bescherming van deze mooie iPhone en koop een beschermhoesje.

Valschade en stootschade voorkomen

Ben jij voorzichtig met je iPhone 5s dan is een hoesje een goede toevoeging. Door de juiste case of hoesje om de iPhone te doen bescherm zowel de interne als externe Apple onderdelen van dit toestel. Mocht het toestel per ongeluk valschade oplopen, door hard op de grond te vallen, is het met bovenstaande hoesjes veilig van schade. Soms gebeurd het dat iPhone 5s gebruikers tegen een hard voorwerp aanstoten. Met een goed beschermhoesje voorkom je onherstelbare stootschade, wat kan oplopen tot honderden euro’s aan je iPhone. 

Ruime opbergruimte in hoesjes

Diverse iPhone 5s hebben vaak handige en ruime opbergmogelijkheden. In flip-over hoesjes zitten vaak extra vakjes waar een pinpas, ov-chipkaart, creditcard en wat geldbriefjes in passen. Superhandig om ruimte te besparen in je portemonnee of als je liever alleen met je iPhone 5s en wat pasjes op pad gaat.

Service en kwaliteit

Bij iPhone.nl staat kwaliteit en service voorop. Al onze iPhone 5s hoesjes, cases en flip-overs zijn met uiterste kennis uitgekozen met als doel om jouw telefoon optimaal te beschermen. Als jij voor 17:00 op werkdagen een bestelling plaatst dan zorgt onze partner dat het hoesje de volgende dag thuisbezorgd wordt. Mocht de kwaliteit niet naar wens zijn dan kan het hoesje binnen 30 dagen gratis geretourneerd worden. iPhone.nl is daarom de plek waar jij de beste en goedkoopste iPhone 5s hoesjes kunt bestellen.

Screenprotectors en accesoires voor iPhone 5s

Naast het toevoegen van een hoesje, kan een iPhone 5s screenprotector optimale bescherming geven. Op een aparte pagina geven wij een compleet overzicht van diverse screenprotectors. Van matte, blauwe tot doorzichtige screenprotectors. Wil jij je toestel helemaal voorzien van de beste accessoires bestel dan bij ons extra snoertjes, auto-opladers, smartphone handschoenen of sportarmbanden.

Bekijk hier de iPhone hoesjes van de andere Apple smartphones: