Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Navigeer:

iPhone 5s – Handleiding Nederlandstalig in PDF downloaden

De handleiding / gebruiksaanwijzing van de iPhone 5s geeft je duidelijke uitleg over wat je van de iPhone 5s kunt verwachten en hoe je deze Smartphone het beste kunt bedienen.

De (beknopte) handleiding voor de iPhone 5s is in het Nederlands beschikbaar en wordt bij elke iPhone 5s meegeleverd.

Naast de specifieke handleiding in het Nederlands voor de iPhone 5s is er ook de iPhone handleiding voor iOS 8.4. Deze handleiding geeft informatie over de recente iPhone modellen in combinatie met iOS 8.4

Kies de gebruiksaanwijzing die je wilt inkijken / downloaden:
Handleiding / gebruiksaanwijzing iOS 8.4 downloaden - Nederlands

Handleiding / gebruiksaanwijzing iOS 9.1 downloaden - Nederlands

Handleiding / gebruiksaanwijzing iOS 10 downloaden - Nederlands

Wil jij meer informatie over de iPhone 5s? Dan is het downloaden van de handleiding een goed plan. In deze door Apple geschreven handleiding zijn alle functies van de iPhone 5s en andere Apple smartphones uitgebreid toegelicht. Wil je graag nog meer tips hoe je het meeste uit je iPhone 5s kan halen? Word dan binnen twee stappen lid van onze community en ontvang een gratis e-book met meer dan 30 tips, perfect voor de iPhone 5s gebruiker.

 

 

Word lid van de iPhone.nl community!

Gratis e-book: "30 essentiële tips voor elke iPhone gebruiker"! Schrijf je in en ontvang dit boek en daarnaast wekelijks de beste tips, nieuwtjes en aanbiedingen!


Meer dan 10.000 mensen gingen je voor!


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer