Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone heeft een recordaantal iPhone 5s en 5c toestellen verkocht. Om precies te zijn gaat het hier om maar liefst 9 miljoen toestellen. Apple heeft nog nooit eerder bij een release zo veel iPhones verkocht.

Apple heeft in een persbericht bekendgemaakt dat bij de release van de iPhone 5c en 5s er maar liefst 9 miljoen toestellen zijn verkocht. Het bedrijf geeft aan zelf ook verrast te zijn door de enorme verkopen. Tim Cook gaf aan dat het gaat om recordcijfers en dat op veel plekken de iPhones zijn uit verkocht. Ze blijven wel binnenstromen bij de winkels.

De verkoopcijfers zijn enorm vergeleken met eerdere jaren. Van de iPhone 5 werden 'slechts' 5 miljoen exemplaren verkocht. De iPhone 4s was verantwoordelijk voor zo'n 4 miljoen exemplaren. Het originele toestel, de iPhone, werd nog geen 0,5 miljoen keer verkocht (schatting).

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

iOS 7 installaties

Naast de verkoopcijfers laat Apple ook weten dat de nieuwste versie van de besturingssoftware, iOS 7, op 200 miljoen apparaten geïnstalleerd is. Dit is volgens Apple de grootset software update tot nu toe. 

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer