Back to Top

iPhone 5S screenprotectors kopen - matte, transparante gladde, glas en meer

geen producten gevonden met meegegeven parameters

iPhone 5s screenprotector kopen

Je wil je iPhone 5s toestel uiteraard goed beschermen: kies daarom voor een screenprotector. Je kunt via ons, hierboven, vandaag nog een iPhone 5s screenprotector kopen/bestellen. Er zijn drie populaire varianten waaruit je kunt kiezen om aan te schaffen: tempered glas (gehard glas), mat plastic of transparant plastic. We hebben deze hieronder even toegelicht:

iPhone 5s screenprotector glas

De veiligste iPhone 5s screenprotector is gemaakt van gehard glas. Dit glasplaatje is gemakkelijk op de iPhone te plaatsen en beschermt deze tegen krassen, stoten en vallen. Een veilige keuze dus om te bestellen.

iPhone 5s screenprotector mat bestellen

Een tweede optie is een matte screenprotector. Met een matte anti-glare iPhone 5s screenprotector heb je minder last van weerspiegelingen van de felle zon. Bovendien kan niemand meekijken op je scherm. 

iPhone 5s screenprotector transparant

De voordeligste / goedkoopste optie voor een iPhone 5s screenprotector is de reguliere plastic transparante screenprotector. Deze beschermer is gemakkelijk aan te brengen maar beschermt minder goed dan tempered glass.

Accessoires en hoesjes voor de iPhone 5s

Naast het aanbieden van screen protectors / schermbeschermers hebben wij ook een overzicht van diverse iPhone 5s accesoires en beschermhoesjes die je kunt kopen. Zo kun je het hele iPhone 5s toestel beschermen en aankleden met de mooiste accesoires.

Bekijk ook eens de andere Apple iDevice screenprotectors: