Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Navigeer:

iPhone 5s – 16GB, 32GB, 64GB – prijzen, uitleg en informatie

iphone 5s

De iPhone 5s is de opvolger van de iPhone 5 en werd geïntroduceerd in Nederland en België op in oktober 2013, niet lang na de introductie van de iPhone 5c. In andere landen, waaronder de Verenigde Staten, Duitsland, Frankrijk, Japan en Hong Kong was de iPhone 5s een maand eerder al beschikbaar.

Verschillen tussen de iPhone 5s en de iPhone 5

Een aantal opvallende verbeteringen/veranderingen van de iPhone 5S ten opzichte van de iPhone 5 zijn:

 • Een iets sterkere batterij voor een langere gebruiksduur (bellen, internet, stand-by tijd)
 • In andere kleuren beschikbaar, niet meer in de traditionele kleuren zwart en wit, maar juist in trendy/moderne kleurstellingen: spacegrijs, zilver en goud
 • Een betere camera met een dubbele flitser voor meer natuurlijke kleuren
 • De camera kan in slow-motion filmen
 • Apple A7-chip & M7-chip
 • Touch ID

iPhone 5s met abonnement – de beste en goedkoopste aanbiedingen

Momenteel bieden we je de onderstaande aanbiedingen voor een iPhone 5s met abonnement. Bekijk nu de goedkoopste aanbiedingen. Noot: op dit moment is de iPhone 5S met abonnement niet beschikbaar dus tonen we je andere deals, en wel de populairste smartphone aanbiedingen die er op dit moment zijn.

Kleuren van de iPhone 5s

De Apple iPhone 5s kun je kopen in 3 kleuren, spacegrijs, goud en zilver. De tijd dat Apple iPhones enkel in zwart en wit op de markt brengt lijkt sinds de komst van de iPhone 5c en de iPhone 5s vergoed voorbij. Geniet nu van (één van) deze 3 nieuwe kleuren van de iPhone 5s!

Opslagcapaciteit van de iPhone 5s

De opslagcapaciteit van de iPhone 5s bedraagt 16GB, 32GB of 64 GB (geheugen niet uit te breiden). Wil je een iPhone met 128GB opslag/geheugen, of heb je nu al het vermoeden dat je in de toekomst meer geheugen nodig hebt? Dan kun je beter gelijk kiezen voor de iPhone 6 of de iPhone 6 Plus.

De belangrijkste eigenschappen/specificaties van de iPhone 5s

De belangrijkste eigenschappen van de iPhone 5s samengevat.

 • In 3 kleuren verkrijgbaar
 • 16GB, 32GB of 64GB opslagcapaciteit
 • Touch ID, inloggen op je iPhone met je vingerafdruk!
 • Diverse andere kleine verbeteringen ten opzichte van de iPhone 5
 • Niet meer de nieuwste iPhone, maar evengoed een prima keuze voor meer dan comfortabel gebruik.

Bekijk alle specificaties van de iPhone 5s

Prijs van een iPhone 5s zonder abonnement (los toestel) en met abonnement

De prijs van een iPhone 5s, die nog wel gewoon te koop is, als los toestel, zonder abonnement, ligt momenteel iets boven de 300 euro. De prijzen van de iPhone 5s zijn dalende door de komst van de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus, en de modellen van de generaties daarna. Inmiddels heeft Apple al meerdere keren nieuwe generaties van de iPhone op de markt gebracht. De eenmalige kosten voor een iPhone 5s in combinatie met een abonnement kan uiteraard lager liggen. Het is met een toestelbundel (die veel providers aanbieden) zelfs mogelijk om een telefoonabonnement af te sluiten zonder eenmalige kosten voor je nieuwe iPhone 5s! Je betaalt dan alleen wel een maandbedrag (je smartphone is uiteraard niet gratis of goedkoper). Deze smartphone is anno 2018 overigens niet of nauwelijks meer te krijgen in nieuwe staat, maar in refurbished staat nog wel. Hieronder zie je de 3 tot 5 beste refurbished iPhone 5S deals van dit moment, voor meer prijzen en meer deals van andere webwinkels klik je op de meer resultaten button.

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1600

Kleur

Wil je weten wat een iPhone 5s nu kost?

Losse iPhone 5s kopen - zonder abonnement – de beste en goedkoopste aanbiedingen

Een losse iPhone 5s kopen, zonder abonnement? Bij de diverse aanbieders kun je terecht voor een losse iPhone 5s. Klik op de onderstaande link om naar de aanbieders van losse iPhone 5s toestellen te gaan.

iPhone 5s losse toestellen zonder abonnement – aanbieders bekijken

Het laatste nieuws over deze smartphone

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over dit inmiddels wat oudere smartphone model? Hieronder vind je alle nieuwsberichten en artikelen die onze redacteuren hebben geschreven over de iPhone 5S, en die hiermee verband houden.

Yes! De iOS 11.2 update is beschikbaar

Lees hier alles wat je over de nieuwste iOS 11 update wilt weten. Wat zijn de nieuwste functies en hoe zit het met de rekenmachine-bug? Wij geven je alle antwoorden.

 • zondag 3 december 2017 11:43

iOS 11: alles wat je moeten weten

iOS 11 is de nieuwe software van Apple voor verschillende iPhone en iPad modellen. Lees hier alles wat je moet weten over iOS 11 en hoe je iOS 11 kunt downloaden.

 • dinsdag 26 september 2017 19:51

Apple’s iOS 11 krijgt eigen document scanner

iOS 11 zorgt er in september in één klap voor dat een aantal externe iPhone-apps overbodig worden. Neem bijvoorbeeld de QR-code scan-app, deze kan na de nieuwe update rechtstreeks de digitale prullenbak in. Hier blijft het niet bij. Met de update naar iOS 11 zal ook de Notities-app van Apple worden voorzien van een aantal handige nieuwe functies.

 • woensdag 19 juli 2017 11:01

RollerCoaster Tycoon Classic voor de iPhone

WOW! RollerCoaster Tycoon voor iOS, eindelijk! Toen we hoorden dat deze game beschikbaar kwam voor de iPhone konden we ons geluk niet op. Terecht? Is het nog zo tof als vroeger of valt het stiekem een beetje tegen? Wij hebben het gespeeld en speciaal voor jou een korte review geschreven.

 • woensdag 28 juni 2017 19:33

Het (een)handige toetsenbord van Apple

Misschien is dit wel het meest handige dat iOS 11 ons te bieden heeft: een toetsenbord voor wanneer je met één hand typt. Ja ja.. het is mogelijk en het is binnenkort ook op jouw iPhone terug te vinden.

 • maandag 12 juni 2017 16:04

iOS 11: nieuw bedieningspaneel

Met de komst van iOS 11 heeft Apple het Bedieningspaneel een flinke make-over gegeven. De vormgeving is niet alleen in een nieuw jasje gestoken, ook de functionaliteit is sterk veranderd. Het is nu mogelijk zelf te bepalen welke apps je wel en niet wil weergeven in het Bedieningspaneel. 

 • dinsdag 6 juni 2017 18:48

Welk abonnement en welke provider moet ik kiezen voor mijn iPhone?

Natuurlijk kun je in onze abonnement vergelijker zoeken naar het goedkoopste iPhone abonnement. Maar is dit voor jou ook echt de beste? We hebben diverse punten (voordelen en nadelen) geselecteerd waarop je een provider kunt kiezen.

 • woensdag 10 mei 2017 13:57

Zo maak je een screenshot (schermafbeelding) op je iPhone of iPad

Wil jij vrienden en vriendinnen een foto sturen van wat jij op je scherm ziet? Dan is het maken van een screenshot, oftewel een schermafbeelding, een slimme manier om dit te doen. Zo maak je een screenshot (schermafbeelding) van je iPhone, iPad of iPod Touch.

 • vrijdag 5 mei 2017 20:58

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek iphone 5s, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 81 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.