Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De iPhone 5se zal naar alle verwachting samen met de iPad Air 3 op 18 maart uitgebracht worden. In dit artikel lees je alles over de laatste ontwikkelingen van de nieuwe iPhone 5se en iPad Air 3.

Apple event

Apple zal op 15 maart, tijdens hun gebruikelijke Apple Event, de nieuwe gadgets onthullen. Op de officiële bevestiging van Apple is het nog even wachten maar doorgaans goed geïnformeerde bronnen bevestigen dat de uitnodigingen al zijn verstuurd. Dit heeft tot gevolg dat er ‘maar’ drie dagen tussen de presentatie en de verkoop zal zitten. Daarom zal voor de echte Applefans helaas de nieuwe iPhone en iPad niet te reserveren zijn, aldus 9to5mac.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

iPhone 5se

Volgens de laatste geruchten komt de nieuwe  4-inch iPhone 5se, net zoals de iPhone 5c, met een intern geheugen van 16GB en 64GB. De verwachte prijzen zullen beginnen rond de €550,-. De camera zal naar verwachting 8 megapixels hebben. De iPhone 5se zal beschikken over de nieuwe Touch-ID en een A9 processor. De laatste geruchten over de nieuwe iPhone hebben wij hier op een rijtje gezet.

iPhone 5se kopen

Zodra de iPhone 5se op dat markt staan kun je bij ons de iPhone als eerste bestellen via onze handige vergelijker. Met behulp van dezevergelijker worden alle abonnementen op internet met elkaar vergeleken zodat jij het goedkoopste iPhone 5se abonnement kunt kiezen op basis van jouw voorwaarden.

iPad Air 3

De iPad 3 Air is zowel op basis van het uiterlijk als intern geheugen en processor een verbeterde versie van zijn voorganger. Zijn grotere broer de iPad Pro werd afgelopen September gepresenteerd door Apple met de Apple pencil en Smart Keyboard. Naar alle waarschijnlijkheid zal ook de iPad Air 3 geleverd worden met deze nieuwe technologische snufjes. 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.