Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De nieuwe iPhone 5se zal niet alleen in het zilver en spacegrey verkrijgbaar zijn maar ook in het knalroze. Edit: in tegenstelling tot dit eerdere nieuws blijkt het toch om roségoud te gaan!

Althans dat beweert de doorgaans betrouwbare site Macotakara. Deze japanse website heeft korte connecties met de makers van de behuizing leverancier. Volgens Macotakara komt de kleur niet helemaal uit de lucht vallen omdat vorige generatie iPods ook al in roze verschenen.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Roze iPhone 5se

De huidige generatie Apple smartphones zijn al te koop in rosegoud. Deze lichte koperkleurige telefoon lijkt verre weg niet op de nieuwe kleur iPhone. Overigens beweerde Macotakara dat ook bij de iPhone 6s een felroze editie zou verschijnen. Dit gerucht kwam niet uit vandaar dat wij onze vraagtekens bij dit nieuws zetten.

Volgens de japanse nieuwssite komt de iPhone 5se in de kleuren roze, spacegrijs en zilver. Apple zal in maart 2016 de nieuwe iPhone samen met de iPad Air gaan onthullen en dan zullen wij zeker weten in welke kleuren de iPhone komt. Volgens de laatste geruchten staat het Apple evenement gepland op 15 maart.

Edit:

Het blijkt toch om roségoud te gaan, volgens blogger Mark Gurman.

iPhone 6c -> iPhone 5se

Sinds een jaar gaan de geruchten al zijn ronde over een nieuwe (goedkopere) iPhone 6c. Aan het begin van dit jaar kwam naar voren dat de nieuwe iPhone waarschijnlijk 5se gaat heten. De ‘5se’ staat voor model 5s ‘enhanced’ versie wat betekent dat de iPhone 5s uitgebreidt is met de nieuwste technologie.

 

 

Prijs, geheugen en camera iPhone 5se

De nieuwe iPhone 5se zal, net als zijn voorganger de 5c, met een geheugen komen van 16GB en 64GB. De prijzen zullen beginnen vanaf €509,- en zijn net zo duur als de iPhone 5c. De camera zal 8 megapixel hebben en de iPhone zal beschikken over Touch-ID en een A9 processor. Zodra de iPhone 5se op dat markt staan kun je hier de nieuwe iPhone als eerste bestellen via onze handige vergelijker.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer