Back to Top

iPhone 6 hoesjes kopen – goedkope iPhone 6 beschermhoesjes


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


iPhone 6 beschermhoesje kopen

De iPhone 6 is een betrouwbare en fijne telefoon van Apple. Geef deze goede mobiel extra bescherming met een hoesje en je zult vast en zeker langer plezier van deze iPhone hebben. Als opvolger van de iPhone 5s is dit het eerste 4.7-inch toestel met 1334 bij 750 pixels van Apple. De camera beschikt over 8 MP en is hiermee van goede kwaliteit om uitstekende foto’s en filmpjes mee te maken. Voorkom daarom val- en stootschade en koop een beschermhoesje bij iPhone.nl.

Voorkom schade aan kwetsbare onderdelen

Een van de voordelen van het aanschaffen en gebruiken van een hoesje voor de iPhone 6 is de bescherming van de zichtbare én niet-zichtbare onderdelen. De verfijnde techniek die Apple in de iPhone 6 heeft gestopt is voor vele mensen van grote waarden. Deze kwetsbare onderdelen zijn helaas wel fragiel en gevoelig voor valschade en stootschade. Voorkom daarom ook onherstelbare schade aan onderdelen aan de binnenkant van de iPhone 6. Met een iPhone 6 hoesje bescherm jij je dierbare toestel optimaal. 

Het beste iPhone 6 beschermhoesje

Het is een van de slechtste dromen van de iPhone gebruiker. Je staat te telefoneren of te WhatsAppen en plots valt je mobiel uit je handen. Klets! Daar valt jouw smartphone op de grond. In het slechtste geval is de smartphone compleet uit elkaar en ligt het scherm in duizend stukjes. De iPhone die eerst honderden euro’s waar was, is in een klap zijn waarde kwijt. Zonde van het geld. Had je maar een beschermlaag voor je iPhone gekocht in de vorm van een sterke case of stevige beschermlaag voor de iPhone 6. Op deze manier verkleint je de kans op een total losse iPhone en kan dit op lange termijn veel geld schelen. Op iPhone.nl staan alleen de beste iPhone 6 beschermhoesjes geselecteerd zodat jij niet langer hoeft te zoeken naar een geschikt model. De smartphone hoesjes zijn er in diverse kleuren en vormen en in verschillende prijzen. Binnen 30 dagen kan het hoesjes geretourneerd worden naar onze leverancier en krijgt jij jouw geld terug.

Extra beschermen dankzij screenprotector iPhone 6

Om jouw iPhone 6 nog beter te beschermen raden wij je aan om een screenprotector of bepaalde accessoires aan te schaffen. Denk bijvoorbeeld aan een carkit voor in de auto met een auto oplader om nooit zonder batterij te zitten onderweg.

Bekijk hier de andere iPhone modellen hoesjes (kadotip):