Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone 6 – Het laatste nieuws, tips en geruchten (pagina 7)

Hier vind je het laatste Apple iPhone 6 nieuws. Onze nieuws artikelen bevatten tips, geruchten, informatie en weetjes over de iPhone 6.

 

Lees dit voor je een iPhone SE koopt: iPhone SE vergeleken met de rest van de iPhones

Ben jij benieuwd hoe de iPhone SE zich verhoudt tot de iPhone 5s, 6 (Plus) en 6s (Plus)? We hebben een overzicht van de verschillen gemaakt.

  • woensdag 23 maart 2016 11:01

Wallpaper woensdag 8 - sterrenhemel

15 prachtige foto's van sterrenhemelen: dat krijg je van ons op deze wallpaper woensdag. De afbeeldingen zijn direct in het juiste formaat gesneden, bijgewerkt waarnodig en kunnen gebruikt worden met het Parallex perspectief effect!
  • woensdag 16 maart 2016 11:43

Wallpaper woensdag 7 - Game of Thrones

Langzaamaan komen er steeds meer trailers voorbij...  Op 24 april begint de populaire serie Game of Thrones weer! Voor wallpaper woensdag hebben wij weer 15 mooie afbeeldingen voor je, dit keer geheel in Game of Thrones thema!
  • woensdag 9 maart 2016 14:19

iPhone laadt niet op? Wellicht is dit de oplossing

Wil je iPhone niet meer opladen? De oplossing is waarschijnlijk dichterbij dan je denkt. Door een paar stappen te ondernemen kan je binnen een paar minuten weer goed opladen! Deze truc is zowel in te passen voor de lightning als 30-pins poorten.

  • maandag 7 maart 2016 15:47

Vermeende 'iPhone hack' video blijkt nep

Onlangs dook een video op waarbij een nieuw iPhone toestel snel ontgrendeld werd middels het inschakelen van Siri en door het verzoek te plaatsen om nieuwe wekkertonen te kopen. Hiermee zou de iPhone ontgrendeling omzeild kunnen worden, dit blijkt toch niet helemaal waar.

  • maandag 7 maart 2016 13:52

Wallpaper woensdag 6 - superhelden

Ook deze woensdag zijn we weer van de partij met 15 mooie iPhone achtergronden (met perspectief effect). Het thema deze week is 'superhelden', dat sluit natuurlijk perfect aan bij de nieuwe Deadpool film!

  • woensdag 2 maart 2016 15:59

1970 datum-bug door iOS 9.3 opgelost

In de nieuwe iOS 9.3 zijn een aantal verbeteringen toegevoegd waaronder de verwachtte oplossing voor de 1970 datum-bug. 

  • donderdag 25 februari 2016 12:17

Wallpaper woensdag 5 - abstract

Het is weer woensdag! Dat betekent: tijd voor een selectie mooie iPhone wallpapers! Deze 15 achtergronden met als thema 'abstract' zijn op maat gesneden voor de iPhone 4/5/6(s) & Plus modellen en kunnen gebruikt worden met het perspectiefeffect!

  • woensdag 24 februari 2016 13:42

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek iphone 6, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 95 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.