Back to Top

iPhone 6 Plus hoesjes kopen – goedkope iPhone 6 Plus beschermhoesjes


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Optimale bescherming voor jouw iPhone 6 Plus

In september 2014 kwam dan eindelijk de langverwachte iPhone 6 Plus uit in Nederland. Een prachtig toestel met high tech features en een zeer groot display (5,5 inch). Of jouw toestel nou 64 of 128gb opslag heeft, het is en blijft een monster onder de Apple devices.

Wanneer je in het bezit bent van deze super telefoon wil je natuurlijk dat hij optimaal beschermt is. Ga jij voor kwaliteit? Wij ook! Daarom zochten wij – van iPhone.nl – de mooiste, beste en betaalbaarste telefoonhoesjes voor je uit.

Ook dit toestel is niet een van de goedkoopste, met een startprijs van rond de 700 euro mag je gerust stellen dat hij in het hoge segment valt. Des te belangrijker dat je jouw iPhone tegen alle mogelijke gevaren beschermt.

Niet alleen de looks tellen - koop een hoesje

Een iPhone is veel meer dan alleen een telefoon met een strak design en mooie looks. De iPhone 6 Plus bevat namelijk veel technische hoogstandjes in de binnenkant van het toestel. De complexe hardware van dit device heeft, net als de buitenkant, de nodige bescherming nodig. Met onze hoesjes bescherm je jouw iPhone 6 Plus optimaal terwijl het er ook nog tof uitziet. Nu kan je hem dus met een gerust hart meenemen naar een feestje, vrienden of de kroeg. 

Enorm aanbod in iPhone 6 Plus hoesjes

Het gehele team van iPhone.nl heeft zich ingezet om jou het beste van het beste te bieden. Hierboven zie je een selectie van de beste iPhone 6 Plus cases. Kies je favoriete kleur, het mooiste design of het fijnste materiaal. Over één ding hoef je je in ieder geval niet druk te maken en dat is de kwaliteit, die is namelijk altijd van het hoogste niveau.

Voor nog meer bescherming en toffe gadgets kan je kijken bij de speciale screenprotectors- en accessoires pagina van iPhone.nl.

Bekijk hier de hoesjes voor de verschillende iPhone devices: