Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone 6 Plus – Handleiding Nederlandstalig in PDF downloaden

De handleiding / gebruiksaanwijzing van de iPhone 6 plus geeft je duidelijke uitleg over wat je van de iPhone 6 plus kunt verwachten en hoe je deze Smartphone het beste kunt bedienen.

De (beknopte) handleiding voor de iPhone 6 plus is in het Nederlands beschikbaar en wordt bij elke iPhone 6 plus meegeleverd.

Naast de specifieke handleiding in het Nederlands voor de iPhone 6 Plus is er ook de iPhone handleiding voor iOS 8.4, iOS 9.1 en iOS 10. Deze handleiding geeft informatie over de recente iPhone modellen in combinatie de verschillende iOS software.

Kies de gebruiksaanwijzing die je wilt inkijken / downloaden:
Handleiding / gebruiksaanwijzing iOS 8.4 downloaden - Nederlands

Handleiding / gebruiksaanwijzing iOS 9.1 downloaden - Nederlands

Handleiding / gebruiksaanwijzing iOS 10 bekijken - Nederlands 

Op zoek naar de handleiding voor de iPhone 6 Plus? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bovenstaand kun je de handleiding downloaden, waarbij iOS 10 de meest recente informatie biedt. Je kunt in de handleiding onder andere informatie vinden over de werking van diverse toetsen op het apparaat. Daarnaast is er enorm veel informatie beschikbaar over diensten zoals iCloud en Apple's virtuele assistent Siri. Uiteraard worden belangrijke functies van de iPhone toegelicht.

iPhone 6 plus - bestellen


Beste iPhone deals:
Bekijk alle abonnementen met toestel Bekijk alle abonnementen zonder toestel Bekijk alle losse toestellen

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer