Back to Top

iPhone 6 Plus screenprotectors kopen - matte, transparante, glas, gladde en meer

geen producten gevonden met meegegeven parameters

iPhone 6 Plus screenprotector kopen

Het mooie scherm van de iPhone 6 Plus moet goed beschermd blijven: daarom raden we het gebruik van een screenprotector voor de iPhone altijd aan. Er is de keuze uit drie types: tempered glass, mat of plastic/transparant die je kunt kopen. Je kunt de screenprotectors hierboven goedkoop aanschaffen.

iPhone 6 Plus screenprotector glas

Een glazen screenprotector, ook wel tempered glass genoemd, vormt daadwerkelijk een glaslaagje bovenop de iPhone 6 Plus. Door dit laagje is deze iPhone optimaal beschermd tegen krassen en stosten. Prima keuze om te kopen / bestellen dus.

iPhone 6 Plus screenprotector mat

Een andere optie is de matte schermbeschermer. Deze screenprotector gaat felle stralen van de zon tegen en zorgt er bovendien voor dat anderen niet mee kunnen kijken. Bovendien ziet je iPhone 6 Plus er zo nóg luxer uit! Veel mensen bestellen om die reden dan ook de matte iPhone 6 screenprotector.

iPhone 6 Plus screenprotector transparant bestellen

De goedkoopste screenprotector is de reguliere transparante. Deze plastic protector wordt meestal geleverd in een verpakking van twéé stuks en kan makkelijk opgeplakt worden.

Accessoires en hoesjes voor de iPhone 6 Plus

Naast het aanbieden van screen protectors / schermbeschermers hebben wij ook een overzicht van diverse iPhone 6 Plus accesoires en beschermhoesjes die je kunt kopen. Zo kun je het hele iPhone 6 Plus toestel beschermen en aankleden met de mooiste accesoires.

Bekijk ook eens de andere Apple iDevice screenprotectors: