Back to Top

iPhone 6 screenprotectors kopen - matte, transparante, glas, gladde en meer

geen producten gevonden met meegegeven parameters

iPhone 6 screenprotector kopen

Ben jij op zoek naar een veilige én voordelige oplossing om je iPhone 6 scherm te beveiligen? Kies voor een screenprotector en ga krassen op dit mooie scherm tegen. Er zijn drie verschillende variaties die je kunt kopen als het op screenprotectors aankomt: transparant, gehard glas of mat. We zullen deze drie varianten hieronder toelichten

iPhone 6 screenprotector glas aanschaffen

De populairste iPhone 6 screen protector is tempered glass, ofwel gehard glas. Deze glasplaat is gemakkelijk te plaatsen op het scherm en beschermt je prachtige iPhone tegen krassen en deels door schade veroorzaakt door vallen. Een goede optie om voor je iPhone 6 te kopen / bestellen.

iPhone 6 screenprotector mat

Een andere optie om te bestellen is de matte screenprotector. Deze gaat felle zonnenstralen op het scherm tegen en zorgt er bovendien voor dat niemand mee kan kijken als jij je telefoon gebruikt.

iPhone 6 screenprotector transparant

De voordeligste optie is de transparant plastic screenprotector. Deze screenprotector is gemakkelijk te plaatsen en bovendien een stuk goedkoper om te kopen, dan de tempered glass variant. 

Accessoires en hoesjes voor de iPhone 6

Naast het aanbieden van screen protectors / schermbeschermers hebben wij ook een overzicht van diverse iPhone 6 accesoires en beschermhoesjes die je kunt kopen. Zo kun je het hele iPhone 6 toestel beschermen en aankleden met de mooiste accesoires.

Bekijk ook eens de andere Apple iDevice screenprotectors: