Back to Top

iPhone 6S 16GB Roségoud kopen – los Apple iPhone 6S 16GB Roségoud toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur

 

Overweeg je om een los iPhone 6S 16GB Roségoud toestel te kopen zonder abonnement, dan zit je hier juist. Op deze pagina (hierboven) presenteren we je namelijk de beste en goedkoopste losse iPhone 6S 16GB Roségoud toestel aanbiedingen die er op dit moment zijn.

Een losse iPhone 6S 16GB Roségoud (zonder abonnement) - prijzen

Een los nieuw roségoud iPhone 6S 16GB Roségoud toestel kopen (zonder abonnement) kan voor een bedrag onder de 600 euro (april 2017). Daarmee wijkt de prijs van het iPhone 6S 16GB toestel in de kleur roségoud eigenlijk nauwelijks af van de iPhone 6S 16GB in de andere kleuren (zilver, spacegrijs en goud).

Is een nieuw toestel te duur voor jou, en wil je de goedkoopste losse iPhone 6S 16GB Roségoud kopen, of hoef je niet per se een nieuw toestel, dan kan een gebruikt of refurbished iPhone 6S 16GB Roségoud toestel ook nog een goede optie voor je zijn. Deze kun je al krijgen voor zo’n 100 tot 200 euro minder dan een geheel nieuw iPhone 6S Rosegoud toestel (zie de vergelijker). De exacte prijs die je betaalt hangt verder in belangrijke mate af van de exacte staat van het toestel. Als de staat beter is betaal je meer, en omgekeerd.

Het verschil in prijs tussen de iPhone 6S 16GB Roségoud en de iPhone 6S Roségoud met 32GB, 64GB en 128GB geheugen

Het verschil in prijs tussen een los nieuw iPhone 6S 16GB Rosegoud toestel en een los nieuw iPhone 6S 32GB Rosegoud toestel is niet zo groot. Je hebt het dan over een bedrag van ongeveer 10 euro. De betere keuze is dan waarschijnlijk de 32GB variant, althans dat is onze mening. Wil je liever een nieuw los iPhone 6S 64GB of 128 GB toestel kopen, bedenk je dan dat je hiervoor dieper in de buidel mag tasten. Het prijsverschil met de nieuwe 32GB versie bedraagt op dit moment namelijk meer dan 100 euro.

Voor gebruikte en refurbished iPhone 6S Rosegoud toestellen bestaan ook weer soortgelijke prijsverschillen voor wat betreft de geheugen varianten. Dit kun je in de vergelijker zien, hierboven op deze pagina. Omdat een nieuw los iPhone 6S Rosegoud toestel momenteel lastig te krijgen is kan een gebruikte, remarketed of refurbished iPhone 6S Roségoud toestel een goed (en bovendien veel goedkoper) alternatief zijn.