Back to Top

iPhone 6S 16GB Spacegrijs kopen – los Apple iPhone 6S 16GB Spacegrijs toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur

 

Sta je op het punt om een los iPhone 6S 16GB Spacegrijs toestel te kopen zonder abonnement, dan biedt deze pagina jou wellicht de juiste deal. Op deze pagina (hierboven) presenteren we je namelijk de beste en goedkoopste losse iPhone 6S 16GB Spacegrijs toestel aanbiedingen die er op dit moment zijn.

Een los iPhone 6S 16GB Spacegrijs toestel (zonder abonnement) - prijzen

Een los nieuw iPhone 6S 16GB Spacegrijs toestel kopen (zonder abonnement) kan inmiddels al voor een bedrag onder de 600 euro (voorjaar 2017). Daarmee wijkt de prijs van het iPhone 6S 16GB toestel in de kleur (space)grijs nauwelijks af van de iPhone 6S 16GB in de andere kleuren (zilver, roségoud en goud). Deze variant van de iPhone 6S zal geleidelijk aan verder in prijs dalen, en uiteindelijk veel goedkoper worden (de introductieprijs in september 2015 was 749 euro). Het is goed mogelijk dat dit losse iPhone 6S 16 GB spacegrijs toestel (nieuwstaat) uiteindelijk wel voor een bedrag onder de 500 euro te koop zal zijn. Niet is duidelijk hoe lang de iPhone 6S nog op de markt is als nieuw toestel.

Wil je toch liever een los refurbished / gebruikt iPhone 6S 16GB (space)grijs toestel kopen? Ook daar hebben we genoeg aanbiedingen voor, zoals je wel kunt zien in de vergelijker. Bovendien koop je het iPhone 6S toestel met de kleur grijs dan voor een veel lagere prijs (dit kan zo 100 tot 200 euro minder zijn), afhankelijk van aanbieder en staat van het toestel.

iPhone 6S 16GB en 64GB in de kleur spacegrijs moeilijk nieuw te krijgen

Een nieuwe iPhone 6S Spacegrijs met 16GB of 64GB geheugen is op dit moment lastig te krijgen. Dit toestel is echter (in de staat nieuw) wel goed te krijgen (bij meerdere webwinkels) als 32GB en 128GB model. Wil je toch per se een 16GB model van de iPhone 6S, dan is het waarschijnlijk beter om een gebruikt of refurbished versie te kopen van de iPhone 6S met de kleur spacegrijs.