Back to Top

iPhone 6S 32GB Goud kopen – los Apple iPhone 6S 32GB Goud toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur

 

Overweeg je om een los iPhone 6S 32GB Goud toestel te kopen zonder abonnement, dan zit je op deze pagina juist... Hierboven presenteren we je namelijk de beste en goedkoopste losse iPhone 6S 32GB Goud toestel aanbiedingen die er op dit moment zijn.

Een los iPhone 6S 32GB Goud toestel (zonder abonnement) - prijzen

Je kunt een nieuwe gouden iPhone 6S 32GB al kopen (als los toestel zonder abonnement) voor een bedrag onder de 600 euro (peildatum: 20 april 2017). De losse iPhone 6S 32 GB Goud toestellen vergelijker geeft je de beste aanbiedingen die op prijs zijn gesorteerd, waarbij de goedkoopste webwinkel bovenaan staat. Welke webwinkel dat is, dat kan van tijd tot tijd verschillen, omdat de webwinkels regelmatig hun prijzen verlagen.

Vind je een nieuw toestel te duur, en wil je de goedkoopste losse iPhone 6S 32GB Goud kopen, of hoef je gewoon niet per se een nieuw toestel, dan kan een gebruikt of refurbished iPhone 6S 16GB Goud toestel ook nog een goede keuze zijn. Deze kun je bovendien al krijgen voor 100-200 euro minder dan een geheel nieuw toestel. Voor de exacte prijzen kijk je hierboven in de vergelijker, en selecteer je op die toestellen.

Het verschil in prijs tussen de iPhone 6S 32GB Goud en de iPhone 6S Goud met 16GB, 64GB en 128GB geheugen

Sta je op het punt om een nieuwe iPhone 6S 32GB Goud te kopen? Twijfel je tussen de iPhone 6S 32GB variant in de kleur goud en de andere opslagcapaciteiten? Een iPhone 6S 32GB in de kleur goud is ongeveer 10 euro duurder dan een iPhone 6S 16GB in de kleur goud. Voor de prijs hoef je de iPhone 6S 32 GB Goud dus niet te laten liggen, het toestel is immers relatief goedkoop ten opzichte van de 16GB variant.

De iPhone 6S Goud 64GB en 128GB zijn wel wat prijziger als nieuw toestel, ten opzicht van de 32 GB variant. In dat geval moet je rekening houden met een bedrag van meer dan 100 euro, wat je extra kwijt bent. Dat geldt voor alle kleuren, dus ook voor deze 32GB versie met de kleur goud.

Voor gebruikte en refurbished iPhone 6S 32GB Goud toestellen bestaan ook weer soortgelijke prijsverschillen voor wat betreft de geheugen varianten. Dit kun je in de vergelijker zien, hierboven op deze pagina.