Back to Top

iPhone 6S 32GB Spacegrijs kopen – los Apple iPhone 6S 32GB Spacegrijs toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur

 

Sta je op het punt om een los iPhone 6S 32GB Spacegrijs toestel te kopen zonder abonnement, dan biedt deze pagina jou wellicht de juiste deal. Op deze pagina (hierboven) presenteren we je namelijk de beste en goedkoopste losse iPhone 6S 32GB Spacegrijs toestel aanbiedingen die er op dit moment zijn.

Los iPhone 6S 32GB Spacegrijs toestel (zonder abonnement) – de prijzen

Overweeg je om een los en nieuw spacegrijs iPhone 6S 32GB Spacegrijs toestel te kopen (zonder abonnement), dan kan dit al voor minder dan 600 euro (voorjaar 2017). Ook deze variant (spacegrijs / 32GB) van de iPhone 6S zal verder in prijs dalen, en uiteindelijk veel goedkoper worden. Wij verwachten dat er nog minstens tientallen euro’s van de hierboven genoemde prijs afgaan.

De iPhone 6S 32 GB Spacegrijs kopen als refurbished / gebruikt toestel? Ook dat kan, in de vergelijker hierboven zie je de actuele prijzen van deze varianten van het toestel. Je zult dan zo 100 tot 200 euro, of misschien zelfs meer, goedkoper uit zijn. De hoogte van de prijs van een dergelijk toestel hangt erg af van de staat waarin het verkeerd.

iPhone 6S 32GB en 128GB in de kleur spacegrijs als nieuw toestel goed te krijgen

Bedenk je dat als je een nieuwe iPhone 6S Spacegrijs met 16GB of 64GB geheugen wil kopen, dat dit momenteel lastig is. Dit toestel is echter (in de staat nieuw) wel goed te krijgen (bij meerdere webwinkels) als 32GB en 128GB model. Hoe lang de spacegrijze iPhone 6S nog te koop blijft als nieuw toestel is niet duidelijk, maar wij denken dat dit in 2017 zeker nog het geval zal zijn. Als gebruikt / refurbished toestel zal de iPhone 6S waarschijnlijk nog veel langer beschikbaar zijn.