Back to Top

Vrijdag in de voorverkoop bij KPN!

Wil jij als één van de eersten pronken met een gloednieuwe iPhone 11, iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max? Zet dan de pre-order wekker bij KPN. Je krijgt een seintje zodra je kunt bestellen.

Nu bekijken!

iPhone 6s 64GB kopen (nieuw toestel) – Los nieuw iPhone 6s 64GB toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur


Zoek je een nieuw los iPhone 6S 64GB toestel om te kopen (zonder een abonnement af te sluiten)? Bekijk en vergelijk dan hierboven op deze pagina de aanbiedingen die er voor deze nieuwe iPhone 6S variant met 64GB geheugen zijn, en koop hem eventueel vandaag nog.

Voor welke prijs kun je de nieuwe iPhone 6S 64GB zonder abonnement (als los toestel) kopen?

De prijs waar je de iPhone 6S 64 GB voor kunt kopen ligt momenteel (april 2017) rond de 700 euro. Vanwege de opslagcapaciteit betaal je duidelijk meer voor een nieuwe losse iPhone 6S 64GB dan voor een nieuwe iPhone 6S 16GB of 32GB (zonder abonnement). Op dit moment bedraagt het prijsverschil net iets meer dan de 100 euro. Wij verwachten dat dit prijsverschil zal blijven bestaan, ook al zullen alle varianten van de nieuwe iPhone 6S geleidelijk aan goedkoper gaan worden.

Een nieuwe iPhone 6S 64 GB is op dit moment overigens moeilijk te krijgen, er zijn namelijk niet zoveel webwinkels meer die het toestel aanbieden. Wij raden je aan om een iPhone 6S 128 GB te kopen, als je eigenlijk een iPhone 6S 64GB had willen kopen. Het prijsverschil met de iPhone 6S 64GB is namelijk beperkt (enkele tientjes). Je hebt daarvoor dan wel veel meer geheugen (64GB meer), waardoor je langer vooruit kunt met je toestel. Ook is de iPhone 6S 128 GB veel beter verkrijgbaar, omdat deze variant de iPhone 6S 64GB (die overigens ook niet meer wordt geproduceerd door Apple) moet vervangen.