Back to Top

iPhone 6S 64GB kopen – los Apple iPhone 6S 64GB toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur

 

Zoek je een los iPhone 6S 64GB toestel om te kopen (zonder een abonnement af te sluiten)? Bekijk en vergelijk dan hierboven op deze pagina de beste en goedkoopste aanbiedingen die er voor deze iPhone 6S variant met 64GB geheugen zijn, en koop hem eventueel vandaag nog.

 

iPhone 6S 64GB; op zoek naar de goedkoopste aanbiedingen?

De prijs waar je de losse iPhone 6S 64 GB nieuw voor kunt kopen ligt momenteel (april 2017) rond de 700 euro. Vanwege de opslagcapaciteit betaal je duidelijk meer voor een nieuwe losse iPhone 6S 64GB dan voor een nieuwe iPhone 6S 16GB of 32GB (zonder abonnement). Op dit moment bedraagt het prijsverschil net iets meer dan de 100 euro. Wij verwachten dat dit prijsverschil zal blijven bestaan, ook al zullen alle varianten van de nieuwe iPhone 6S geleidelijk aan goedkoper gaan worden.

Een nieuwe iPhone 6S 64 GB is op dit moment overigens moeilijk te krijgen, er zijn namelijk niet zoveel webwinkels meer die het toestel aanbieden. Wij raden je aan om een nieuwe iPhone 6S 128 GB te kopen, als je eigenlijk een nieuwe iPhone 6S 64GB had willen kopen. Het prijsverschil met de iPhone 6S 64GB is namelijk beperkt (enkele tientjes). Je hebt daarvoor dan wel veel meer geheugen (64GB meer), waardoor je langer vooruit kunt met je toestel. Ook is de iPhone 6S 128 GB veel beter verkrijgbaar, omdat deze variant de iPhone 6S 64GB (die overigens ook niet meer wordt geproduceerd door Apple) moet vervangen. Verder is ook de refurbished / gebruikte iPhone 6S 64GB nog een optie, waarmee je sowieso heel goedkoop uit bent.