Back to Top

iPhone 6S 64GB Roségoud kopen – los Apple iPhone 6S 64GB Roségoud toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur

 

Overweeg je om een los iPhone 6S 64GB Roségoud toestel te kopen zonder abonnement, dan zit je hier juist. Op deze pagina (hierboven) presenteren we je namelijk de beste en goedkoopste losse iPhone 6S 64GB Roségoud toestel aanbiedingen die er op dit moment zijn.

Een los iPhone 6S 64GB Roségoud toestel (zonder abonnement) - prijzen

Een los nieuw roségoud iPhone 6S 64GB Rosegoud toestel kopen (zonder abonnement) kan voor een prijs rond de 700 euro (april 2017). Daarmee wijkt de prijs van het iPhone 6S 64GB toestel in de kleur roségoud eigenlijk nauwelijks af van het iPhone 6S 128GB roségoud toestel (met dubbele opslagcapaciteit). De vergelijker op deze pagina updatet zichzelf automatisch, dus als dit losse toestel goedkoper wordt bij een aanbieder / webwinkel, dan wordt de prijs automatisch naar beneden bijgesteld.

Verder willen we opmerken dat de prijzen voor een gebruikte / tweedehands of een refurbished iPhone 6S 64GB Roségoud een stuk lager liggen, nog los van dat deze toestellen ook veel beter verkrijgbaar zijn (de iPhone 6S is helaas namelijk minder goed te krijgen in deze kleur). Voor minder dan 500 euro koop je op dit moment al een refurbished iPhone 6S Roségoud (3 sterren), waarmee je dus 200 euro (!) kan besparen op je aankoop ten opzichte van een gloednieuw toestel.

Het verschil in prijs tussen de iPhone 6S 64GB Roségoud en de iPhone 6S Roségoud 16GB, 32GB en 128GB

Het verschil in prijs tussen een los nieuw iPhone 6S 64GB Rosegoud toestel en een los nieuw iPhone 6S 128GB Rosegoud toestel bedraagt momenteel ongeveer 20 tot 30 euro.
De betere keuze is dan waarschijnlijk de 128GB variant van de iPhone 6S Roségoud, omdat je dan voor een beperkt bedrag veel meer kunt opslaan op je telefoon. Ook kun je de aankoop van een nieuw toestel hierdoor wel eens veel langer uitstellen, wat uiteindelijk natuurlijk ook leidt tot een kostenbesparing.

De 16GB en 32GB variant van de iPhone 6S in de kleur roségoud zijn verder een stuk goedkoper, het prijsvoordeel is hierbij meer dan 100 euro, ten opzichte van de 64GB variant in de kleur roségoud. Je kunt dan alleen wel veel minder opslaan, iets wat naar de maatstaven van deze tijd wellicht niet handig is, tenzij je gewoon (vrij) weinig foto’s en video’s maakt, en/of weinig apps op je telefoon wil zetten. Tot slot willen we nog kwijt dat gebruikte en refurbished toestellen ook voor de iPhone variant een stuk goedkoper zijn dan nieuwe toestellen. Dat geldt eigenlijk voor alle GB varianten, iets wat de vergelijker (hierboven op deze pagina) ook laat zien.