Back to Top

Vrijdag in de voorverkoop bij KPN!

Wil jij als één van de eersten pronken met een gloednieuwe iPhone 11, iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max? Zet dan de pre-order wekker bij KPN. Je krijgt een seintje zodra je kunt bestellen.

Nu bekijken!

iPhone 6S 64GB Spacegrijs kopen – los Apple iPhone 6S 64GB Spacegrijs toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur

 

Sta je op het punt om een los iPhone 6S 64GB Spacegrijs toestel te kopen zonder abonnement, dan biedt deze pagina jou wellicht de juiste deal. Op deze pagina (hierboven) presenteren we je namelijk de beste en goedkoopste losse iPhone 6S 64GB Spacegrijs toestel aanbiedingen die er op dit moment zijn.

Een los nieuwe iPhone 6S 64GB Spacegrijs toestel (zonder abonnement) - prijzen

Overweeg je om een los nieuw spacegrijs iPhone 6S 64GB toestel kopen (zonder abonnement), dan kan dit al voor rond de 700 euro (voorjaar 2017). Ook deze variant van de iPhone 6S (64GB met de kleur spacegrijs) zal verder in prijs dalen, en uiteindelijk veel goedkoper worden.

iPhone 6S 64GB en 16GB Spacegrijs inmiddels moeilijk te krijgen als nieuw toestel

Bedenk je dat als je een nieuw iPhone 6S Spacegrijs toestel met 64GB of 16GB geheugen wil kopen, dat dit momenteel lastig is. Dit toestel is echter (in de staat nieuw) wel goed te krijgen (bij meerdere webwinkels) als 32GB en 128GB model. Met dit toestel kun je ook dubbel zoveel opslaan op je telefoon. Wil je toch per se een iPhone 6S 64 GB Spacegrijs kopen, kies dan voor een refurbished / gebruikt model, dat bovendien een stuk goedkoper is.