Back to Top
Navigeer:

iPhone 6S accessoires kopen - opladers, batterijen, kabels en meer

iPhone 6s accessoires

De iPhone 6s is een zeer interessante smartphone met vele opties en mogelijkheden. Deze telefoon met een 4,7 inch beelddiagonaal is een echte musthave voor de Apple fans. Met zijn A9 processor kan je razendsnel werken, content delen en in contact staan met je familie en vrienden. De mooie momenten in je leven leg je vast met een 12MP camera die haarscherpe foto’s en video’s schiet. Met de accessoires van iPhone.nl kan je nog meer uit je device halen. Check ze hierboven en maak je keus.

iPhone 6s laders, powerbanks, batterijen, kabels; zorg dat je toestel altijd opgeladen is 

De smartphones van tegenwoordig die je kunt kopen hebben veel handige features die we de gehele dag gebruiken. Iedere iPhone staat vol met apps die het leven een stuk gemakkelijker, leuker en gezelliger maken. Helaas staat daar wel tegenover dat de batterij zeer snel leeg loopt. Gelukkig hebben wij daar een oplossing voor, externe laders voor de iPhone 6s. Het gebruik van zo’n powerbank voor je Apple device is erg gemakkelijk, het is een kwestie van inpluggen en laden, hetzelfde principe als bij de gebruikelijke adapters. Kies een externe lader en verleng de batterijduur direct!

iPhone 6s accessoires kopen / bestellen; razendsnel in je bezit

Alle iPhone 6s accessoires van iPhone.nl zijn razendsnel in je bezit door de snelle levering. Naast de leveringstijden is het retourrecht ook optimaal; 30 dagen. Dus welke powerbank, sportarmband, tripods of Apple kabel je ook koopt / bestelt, je hebt 30 dagen bedenktijd om het eventueel terug te sturen. Voor ons is deze service vanzelfsprekend omdat wij altijd voor het hoogst haalbare gaan. Kies nu jouw ultieme gadget uit het ruime aanbod.

Bescherm het scherm van de iPhone 6s

Extra bescherming voor je iPhone 6s is natuurlijk nooit verkeerd. Daarom biedt iPhone.nl nog vele beschermhoesjes en screenprotectors aan. Of je nou gehard glas, tempered glass of mat wilt, wij hebben het voor je. Naast de enorme aanbod in screenprotectors bieden wij ook nog een ruime keuze in iPhone 6s hoesjes, cases, agenda covers, handsfreesets en diversen.

Bekijk het volledige aanbod van de andere Apple iPhone modellen: