Back to Top

iPhone 6S hoesjes kopen – goedkope iPhone 6S beschermhoesjes


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Een hoesje voor jouw iPhone 6s kopen

De beste bescherming voor jouw iPhone 6s toestel! Wie wilt dat nou niet? Kies dan een beschermhoesje van iPhone.nl om jouw smartphone te beschermen. De kwaliteit die Apple biedt vraagt om een goede case rondom het toestel. Hierboven kun je goedkope en duurzame iPhone SE beschermhoesjes aanschaffen. Zorg voor een goede verzorging van deze prachtige telefoon.

De iPhone 6s is een van de beste telefoons die Apple op dit moment aan te bieden heeft. Begin september in 2015 is het toestel gepresenteerd tijdens een live presentatie van Apple. Als opvolger van de iPhone 6 is dit Apple apparaat nog sneller en beschikt over een 4.7-inch scherm. Met een resolutie van 1334x750 pixels heb jij een haarscherp beeld met de nieuwste 3D touch technologie. De camera beschikt over 12 megapixel aan de achterkant en 5 megapixel aan de voorkant. Pas daarom goed op deze diamant en koop een goed hoesje voor jouw iPhone 6s.

Voorkom schade aan jouw iPhone 6s; met een beschermhoesje ben je veilig!

Wat veel mensen niet weten is dat een iPhone ook schade kan oplopen aan de niet-zichtbare onderdelen. Deze onderdelen kunnen valschade of stootschade oplopen. Een hoesje of case beschermt niet alleen de buitenkant van het toestel maar ook de technologie van de iPhone 6s. Om schade te voorkomen voorziet de book cases, zowel in siliconen als hardcase, rondom de beste bescherming. Mocht je iPhone van een hoogte vallen of zware stoten opvangen dan hebben wij de juiste beschermhoesjes voor jou.

Groot aanbod iPhone 6s hoesjes en cases

Bij iPhone.nl bieden wij niet alleen het grootste aanbod maar ook een uitgezocht aanbod. Nauwkeurig is er gekeken naar welke hoesjes het populairst zijn voor de iPhone 6s en welke de beste bescherming bieden. Zo kun je kiezen uit hard cases, soft cases en gel hoesjes in de kleuren blauw, groen, geel, zwart, grijs enzovoort. Alle beschermhoesjes zijn in diverse soorten en maten verkrijgbaar. De keuze is reuze en voor ieder wat wils.

Op onze website bieden wij ook screenprotectors en veel accessoires aan om jouw iPhone 6s optimaal te beschermen.

Bekijk hier de verschillende iPhone toestel hoesjes: