Back to Top

iPhone 6S Goud kopen – los Apple iPhone 6S Goud toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur

 

Wil je een los iPhone 6S Goud toestel kopen zonder abonnement, dan zit je hier helemaal goed. Hierboven presenteren we je de beste en goedkoopste iPhone 6S Goud aanbiedingen die er op dit moment zijn.

Een los iPhone 6S Goud toestel (zonder abonnement) - prijzen

De losse iPhone 6S goud toestellen zijn hierboven op prijs voor je geselecteerd, de toestellen met de laagste prijs staan bovenaan in de vergelijker, zodat je gemakkelijk op prijs kunt vergelijken. Je betaalt momenteel al minder dan 600 euro voor een nieuw los iPhone 6S Goud toestel (zonder abonnement), te weten voor de 16 en 32GB variant daarvan. De prijs van dit iPhone toestel zal echter gaan dalen, langzaamaan. Als de prijs van het gouden iPhone 6S toestel verandert, dan wordt dit ook automatisch aangepast in de vergelijker, hierboven op deze pagina. Een gebruikt / refurbished iPhone 6S Goud toestel is overigens nog een stuk goedkoper, wat je in de vergelijker kunt terugzien.

De iPhone 6S kun je naast in de kleur goud ook kopen in drie andere mooie kleuren, namelijk zilver, roségoud en spacegrijs. De prijzen kunnen per kleur iets verschillen, maar het verschil is op het totale bedrag eigenlijk relatief klein, wat in feite geldt voor alle GB varianten.