Back to Top

Bestel de nieuwe iPhone 11, 11 Pro of 11 Pro Max!

Wil jij als één van de eersten pronken met een gloednieuwe iPhone 11, 11 Pro of 11 Pro Max? Bestel deze dan nu met abonnement bij KPN!

Nu bekijken!

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone 6s – Handleiding Nederlandstalig in PDF downloaden

De handleiding / gebruiksaanwijzing van de iPhone 6s geeft je duidelijke uitleg over wat je van de iPhone 6s kunt verwachten en hoe je deze Smartphone het beste kunt bedienen.

De (beknopte) handleiding voor de iPhone 6s is in het Nederlands beschikbaar en wordt bij elke iPhone 6s meegeleverd.

Naast de specifieke handleiding in het Nederlands voor de iPhone 6s is er ook de iPhone handleiding voor iOS 9.1 en iOS 10.

Kies de gebruiksaanwijzing die je wilt inkijken / downloaden:
Handleiding / gebruiksaanwijzing iOS 8.4 downloaden - Nederlands

Handleiding / gebruiksaanwijzing iOS 9.1 downloaden - Nederlands

Handleiding / gebruiksaanwijzing iOS 10 bekijken - Nederlands 

In de iOS 9.1, iOS 10 handleiding worden diverse functie voor de iPhone 4s tot en met iPhone 6s Plus besproken. Er is informatie beschikbaar over de werking van alle knoppen op het apparaat en de meegeleverde accessoires. Specifiek voor de iPhone 6s en 6s Plus modellen wordt er een gedeelte over 3D Touch toegelicht. Van diverse apps worden voorbeelden gegeven over hoe 3D Touch toegepast kan worden. Ook worden alle iPhone symbolen toegelicht zoals deze links- en rechtsbovenin het scherm van de smartphone te vinden zijn. Benieuwd hoe je de iPhone het best kan configureren? Ook dit wordt uitgebreid besproken in de iPhone 6s handleiding. Het instellen van Wi-Fi, het netwerk, Apple Pay en Siri worden duidelijk toegelicht. Daarnaast is er beschreven hoe de iPhone gesynchroniseerd kan worden met iTunes om backups te maken.

iPhone 6s – Handleiding Nederlandstalig in PDF downloaden


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer