Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone 6s – Het laatste nieuws, tips en geruchten (pagina 6)

Hier vind je het laatste Apple iPhone 6s nieuws. Onze nieuws artikelen bevatten tips, geruchten, informatie en weetjes over de iPhone 6s.

 

Wallpaper woensdag 13 - zee

Langzaam maar zeker komt de zomer er aan en denken we aan zon, zee en strand. Om dat zomergevoel alvast op gang te helpen hebben we 15 achtergronden van een prachtige zee!

  • woensdag 20 april 2016 13:19

iPhone 6s vs Samsung Galaxy S6

We vergeleken de prijzen, specificaties, het ontwerp en de functies van de iPhone 6s ten opzichte van de Samsung Galaxy S6.

  • zaterdag 16 april 2016 16:20

Wallpaper woensdag 12 - dieren

We starten deze woensdag weer met 15 mooie achtergronden voor de iPhone! Dit keer van bijzondere dieren. De afbeeldingen zijn op maat gesneden voor de iPhone 6s of kleiner en kunnen gebruikt worden met het Parallax effect.
  • woensdag 13 april 2016 12:00

De beste weerapps voor iPhone en iPad

Welke weerapps zijn het beste om op jouw iPhone en iPad te hebben? Wij hebben het uitgezocht. Van weeronline, Buienradar tot wintersport apps. Wij hebben de beste weerapps voor iOS in een overzicht gezet.

  • dinsdag 12 april 2016 07:22

Nieuwe 'behind the scenes' met Koekiemonster en Siri

Apple heeft een 'achter de schermen' video van de Koekiemonster en Siri commercial van onlangs gedeeld. In deze komische reclame zie je hoe Koekiemonster constant vragen aan Siri stelt (over zijn koekjes natuurlijk).

  • vrijdag 8 april 2016 10:11

Wallpaper woensdag 11 - auto's

Op deze mooie woensdag hebben 15 wallpapers van gave auto's voor je geselecteerd en op maat gesneden. Deze achtergronden zijn bovendien te gebruiken met het Parallax effect op de iPhone!
  • woensdag 6 april 2016 13:08

iPhone SE is minder duurzaam dan iPhone 6s

Uit een testserie door SquareTrade kan de conclusie worden getrokken dat de iPhone SE in enkele opzichten minder duurzaam is dan zijn grote broers, de iPhone 6s en 6s Plus. Het toestel kreeg een breakability score van 5.5 'Medium Risk'.
  • maandag 4 april 2016 14:11

‘iPhone SE boort nieuwe doelgroep aan’

Volgens een onderzoek van Slice Intellegence spreekt de iPhone SE een nieuwe doelgroep aan. Zelfs meer Android gebruikers zouden gaan overstappen al nooit tevoren, volgens het onderzoek.

  • donderdag 31 maart 2016 10:06

Wallpaper woensdag 10 - muziekinstrumenten

Deze wallpaper woensdag hebben we 10 iPhone achtergronden met het thema 'muziekinstrumenten' voor je geselecteerd. De achtergronden zijn op maat gesneden en ondersteunen het perspectiefeffect! Stel deze achtergronden gemakkelijk in op de iPhone en geniet er!
  • woensdag 30 maart 2016 12:03

iPhone SE: uitgebreide review

Een review van de iPhone SE. Veel lezers waren benieuwd naar onze ervaring met de nieuwe iPhone van Apple. Daarom hebben wij voor jullie een uitgebreide review geschreven over de iPhone SE. 

  • dinsdag 29 maart 2016 21:15

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek iphone 6s, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 152 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.