Back to Top
Navigeer:

iPhone 6S Plus accessoires kopen - opladers, batterijen, kabels en meer

Geef je iPhone 6s Plus nét dat beetje extra

Wanneer je een iPhone 6s Plus in je bezit hebt weet je dat je over een van de beste telefoons aller tijden beschikt. Dit device met een beelddiagonaal van 4,7 inch is het vlaggenschip van Apple. De ingebouwde A9 processor zorgt voor ongekende prestaties, nog nooit is een iPhone zo snel geweest in gebruik. Naast de snelheid van dit toestel is de camera ook van zeer hoge kwaliteit. Alle mooie momenten in het leven leg je vast met een 12MP camera die foto’s en video’s schiet in 4K. Wil je nog meer halen uit je iPhone 6s Plus? Bekijk dan alle accessoires die wij aanbieden.

iPhone 6s Plus laders, powerbanks, batterijen, kabels; zorg voor een opgeladen toestel

Een iPhone 6s Plus zonder apps is geen volwaardige iPhone, daarom staat zo’n device vol met talloze applicaties. Erg leuk en handig allemaal maar het vreet batterij. Je bent de hoek nog niet om of je mist alweer 10% van je power. Laten we daar nou een oplossing voor hebben gevonden: powerbanks. Deze externe opladers kan je gewoon on-the-go meenemen zodat jouw Apple device nooit meer zonder stroom zit. Kies dus nu een van de vele powerbanks uit en zorg er voor dat jij 24/7 online kan zijn!

iPhone 6S Plus accessoires kopen / bestellen... hup, op de deurmat!

Bij iPhone.nl streven wij er naar om je producten zo snel mogelijk te leveren. Daarom garanderen wij razendsnelle leveringstijden en hanteren daarnaast ook nog flexibel retourrecht. Dat wil zeggen dat je de producten, besteld via iPhone.nl, binnen 30 dagen nog kunt ruilen zonder reden. Voldoende bedenktijd dus! Deze service is voor ons vanzelfsprekend aangezien wij ook altijd naar het beste van het beste streven. Dus zoek je een gadget? Bij ons ben je aan het juiste adres.

Extra iPhone 6s Plus bescherming, nooit verkeerd

Bescherm je iPhone 6s Plus met de extra bescherming opties die iPhone.nl biedt, die je hier kunt kopen / bestellen. Naast beschermhoesjes bieden wij ook een ruim aanbod in iPhone 6s Plus screenprotectors. Deze zijn te verkrijgen in alle soorten materiaal, of je nou tempered-, mat-, of gehard glas wilt, het kan!

Bekijk ons andere aanbod via: