Back to Top

iPhone 6S Plus hoesjes kopen – goedkope beschermhoesjes


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Bescherm jouw iPhone 6s Plus optimaal met een beschermhoesje

Je wilt je iPhone 6s Plus natuurlijk zo goed mogelijk beschermen. Met de beschermhoesjes van iPhone.nl is dit meer dan mogelijk. Zo’n goed product van Apple verdient natuurlijk de beste case rondom het toestel. Hierboven kan je kiezen uit betaalbare en kwalitatief zeer goede iPhone 6s Plus hoesjes. Kies voor kwaliteit en de juiste looks!

De iPhone 6s Plus is een echte kratpatser onder de mobiele telefoons. Deze topper met een beelddiagonaal van 5,5 inch laat vele concurrenten ver achter zich. Momenteel is deze telefoon één van de snelste op de markt. De vanaf prijs voor een losse iPhone 6S plus ligt op dit moment tussen de 800 en 1100 euro. Met dit soort kostbare apparaten moet je natuurlijk extra voorzichtig handelen, een hoesje is dan de ideale optie om je iPhone nog beter te beschermen!

Voorkomen is beter dan genezen; met een hoesje natuurlijk

Het is bij veel mensen onbekend dat een iPhone ook aan de niet-zichtbare onderdelen schade kan oplopen. Denk daarbij aan val- of stootschade. Een case van iPhone.nl beschermt niet alleen de buitenkant tegen krassen en deukjes maar ook de binnenkant. De binnenkant van de iPhone 6s Plus zit vol met high-tech hardware, die je het liefst zo goed mogelijk wilt beschermen. Stel dat je iPhone een keer van tafel of uit je handen valt, dan is hij goed beschermt met onze beschermhoesjes.

Ruime keuze in iPhone 6s Plus hoesjes die je kunt kopen

Wij hebben speciaal voor jou de allerbeste beschermhoesjes voor de iPhone 6s Plus geselecteerd. Je kunt kiezen uit een speciale selectie hoesjes die de beste bescherming bieden en de tofste looks hebben. Maak een keus uit hard-, soft-, of gel cases in jouw favoriete kleuren. De keus is groots, divers en betaalbaar.

Wil je jouw Apple toestel nog beter beschermen? Check dan onze screenprotecters en accessoires pagina om zo van jouw iPhone een onneembare vesting te maken!

Bekijk hier de verschillende iPhone device hoesjes: