Back to Top

Vrijdag in de voorverkoop bij KPN!

Wil jij als één van de eersten pronken met een gloednieuwe iPhone 11, iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max? Zet dan de pre-order wekker bij KPN. Je krijgt een seintje zodra je kunt bestellen.

Nu bekijken!

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone 6s Plus – Handleiding Nederlandstalig in PDF downloaden

De handleiding / gebruiksaanwijzing van de iPhone 6s Plus geeft je duidelijke uitleg over wat je van de iPhone 6s Plus kunt verwachten en hoe je deze Smartphone het beste kunt bedienen.

De (beknopte) handleiding voor de iPhone 6s Plus is in het Nederlands beschikbaar en wordt bij elke iPhone 6s Plus meegeleverd.

Naast de specifieke handleiding in het Nederlands voor de iPhone 6s Plus is er ook de iPhone handleiding voor iOS 8.4, iOS 9.1 en iOS 10. Deze handleidingen geeft informatie over de recente iPhone modellen in combinatie met de software.

Kies de gebruiksaanwijzing die je wilt inkijken / downloaden:
Handleiding / gebruiksaanwijzing iOS 8.4 downloaden - Nederlands

Handleiding / gebruiksaanwijzing iOS 9.1 downloaden - Nederlands

Handleiding / gebruiksaanwijzing iOS 10 bekijken - Nederlands 

Wil jij weten hoe je je iPhone 6s Plus het best kan gebruiken, of ben je op zoek naar informatie achter een specifieke functie? Hierboven kun je de officiële handleiding voor de iPhone 6s Plus en andere toestellen voor iOS 9.1 en iOS 10 downloaden. De handleiding begint met het toelichten van de werking van diverse knoppen. Ook worden de meegeleverde accessoires kort toegelicht. Dit hoofdstuk wordt gevolgd door toelichting van alle iPhone symbolen voor onder andere de vliegtuigmodus en het GPRS netwerk. Daarnaast is er diverse informatie over het inschakelen van Siri en iCloud geschreven.

iPhone 6s Plus – Handleiding Nederlandstalig in PDF downloaden


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer