Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Navigeer:

iPhone 6s Plus – Handleiding Nederlandstalig in PDF downloaden

De handleiding / gebruiksaanwijzing van de iPhone 6s Plus geeft je duidelijke uitleg over wat je van de iPhone 6s Plus kunt verwachten en hoe je deze Smartphone het beste kunt bedienen.

De (beknopte) handleiding voor de iPhone 6s Plus is in het Nederlands beschikbaar en wordt bij elke iPhone 6s Plus meegeleverd.

Naast de specifieke handleiding in het Nederlands voor de iPhone 6s Plus is er ook de iPhone handleiding voor iOS 8.4, iOS 9.1 en iOS 10. Deze handleidingen geeft informatie over de recente iPhone modellen in combinatie met de software.

Kies de gebruiksaanwijzing die je wilt inkijken / downloaden:
Handleiding / gebruiksaanwijzing iOS 8.4 downloaden - Nederlands

Handleiding / gebruiksaanwijzing iOS 9.1 downloaden - Nederlands

Handleiding / gebruiksaanwijzing iOS 10 bekijken - Nederlands 

Wil jij weten hoe je je iPhone 6s Plus het best kan gebruiken, of ben je op zoek naar informatie achter een specifieke functie? Hierboven kun je de officiële handleiding voor de iPhone 6s Plus en andere toestellen voor iOS 9.1 en iOS 10 downloaden. De handleiding begint met het toelichten van de werking van diverse knoppen. Ook worden de meegeleverde accessoires kort toegelicht. Dit hoofdstuk wordt gevolgd door toelichting van alle iPhone symbolen voor onder andere de vliegtuigmodus en het GPRS netwerk. Daarnaast is er diverse informatie over het inschakelen van Siri en iCloud geschreven.

Wil je graag tips over hoe je de iPhone kunt bedienen? Goed nieuws! We hebben een e-book geschreven met meer dan 30+ tips, deze ontvang je helemaal gratis als je lid wordt van onze iPhone.nl community!

 


Word lid van de iPhone.nl community!

Gratis e-book: "30 essentiële tips voor elke iPhone gebruiker"! Schrijf je in en ontvang dit boek en daarnaast wekelijks de beste tips, nieuwtjes en aanbiedingen!


Meer dan 10.000 mensen gingen je voor!


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer