Back to Top

iPhone 6S Plus screenprotectors kopen - matte, transparante gladde, glas en meer

Een groot scherm moet goed beschermd worden! Daarom zijn er voor de iPhone 6s Plus diverse screenprotectors ontwikkeld. Je hebt de keuze uit een matte of transparante beschermer of eentje van gehard glas. Deze beschermers en screenprotectors voor de iPhone 6S plus beschermen je prachtige toestel tegen krassen en beschadigingen op het scherm.

geen producten gevonden met meegegeven parameters

iPhone 6s Plus screenprotector kopen

De iPhone 6s Plus beschikt over een onwijs mooi en groot scherm. Aangezien je dit scherm dagelijks gebruikt wil je deze natuurlijk goed beschermen. Kies daarom voor een screenprotector, en koop hem vandaag nog! Deze zijn voor de iPhone 6s Plus in diverse varianten te verkrijgen waaronder gehard glas, mat en transparant (plastic). Hieronder hebben we deze drie varianten die je kunt aanschaffen / bestellen toegelicht: 

Screenprotector gehard glas voor iPhone 6s Plus

Het veiligst is gehard glas. Deze screenprotector is daadwerkelijk een glasplaatje dat op de iPhone geplaatst kan worden en het scherm volledig krasvrij huodt. Bovendien wordt het scherm beveiligd tegen vallen en stoten. Een tempered glass screen protector voor de iPhone 6s Plus is vaak iets duurder om te kopen, maar ook zeker een stuk beter!

Matte screenprotector voor iPhone 6s Plus bestellen

Wil je de iPhone 6s Plus een luxe uitstraling geven? Wellicht is een anti-glare screenprotector dan een goede optie! Deze schermbeschermer is gemakkelijk te plaatsen en gaat felle stralen van de zon tegen. Bovendien kunnen anderen niet meekijken op jouw scherm.

Transparante screenprotector voor iPhone 6s Plus

Eventueel is de reguliere 'transparante' screenprotector kopen voor de iPhone 6s Plus ook nog een optie. Deze plastic beschermer is gemakkelijk te plaatsen en wordt vaak in verpakkingen van twéé geleverd. De screenprotector beschermt iets minder dan tempered glass en is iets goedkoper. Ideaal als je de goedkoopste iPhone 6s screenprotector wenst te kopen.

Accessoires en hoesjes voor de iPhone 6s Plus

Naast het aanbieden van screen protectors / schermbeschermers hebben wij ook een overzicht van diverse iPhone 6s Plus accesoires en beschermhoesjes die je kunt kopen. Zo kun je het hele iPhone 6s Plus toestel beschermen en aankleden met de mooiste accesoires.

Bekijk ook eens de andere Apple iDevice screenprotectors: