Back to Top
Navigeer:

iPhone 6s Plus - 16GB, 64GB, 128GB prijzen, uitleg en informatie

iphone 6s plus

De iPhone 6s Plus is de opvolger van de iPhone 6 Plus en werd geïntroduceerd op het Apple Event op 9 september 2015. De iPhone 6s Plus met zijn 5,5-inch scherm heeft een resolutie van 1920x1080 pixel en is een flinke slag groter dan het 6S model. Ook deze smartphone heeft een flink aantal verbeteringen. Zo is deze sneller, heeft de 6S Plus nieuwe functies zoals 3D Touch én beschikt deze telefoon over een nog betere camera!

De belangrijkste eigenschappen van de iPhone 6s Plus samengevat.

  • Enorm groot en duidelijk beeldscherm van 14 centimeter (4,4 inch)
  • 3D Touch, een nieuwe techniek vergelijkbaar met een rechtermuisknop
  • De allersnelste A9 processor
  • Nóg scherpere camera
  • Slechts 7,3 mm dun
  • 16GB, 64GB of 128GB opslagcapaciteit; voor ieder wat wils

iPhone 6s Plus aanbiedingen vergelijken

De  iPhone 6s Plus is bij bijna alle providers te verkrijgen. Selecteer hieronder jouw gewenste iPhone 6s Plus model met 16GB, 64GB of 128GB. Op basis van de hoeveelheid internet, SMS´jes, welke provider, hoeveel jij maandelijks wilt betalen en de internetsnelheid kun jij hier de goedkoopste iPhone 6s Plus bestellen:

Er is meer iPhone 6s Plus informatie onder de abonnementen vergelijker te vinden!

iPhone 6s Plus 16GB

iPhone 6s Plus 64GB

iPhone 6s Plus 128GB

Verschillen tussen de iPhone 6s Plus en de iPhone 6 Plus

Ook dit nieuwe type uit de iPhone serie heeft een aantal interessante verbeteringen. Wij hebben deze verbeteringen voor je op een rijtje gezet.

Vliegensvlugge A9-processor in de iPhone 6s Plus

Dankzij zijn A9 processor met 1.84GHz en 2GB ram is deze smartphone een stuk sneller dan zijn voorganger, welke beschikte over een A8 processor met 1.4GHz met 1GB ram.

Force/3D Touch

Gloednieuw op de 6S en 6S Plus is Force Touch, vergelijkbaar met de rechtermuisknop op een computer. Druk hard of zacht op het scherm voor extra opties.

Camera van 12 MP iPhone 6s Plus

Deze nieuwe telefoon heeft een verbeterde camera voor nog mooiere foto's!

4K video opnemen met de iPhone 6s Plus

Ook de video functie is verbeterd, waardoor deze 6s Plus nu in 4K kan filmen! Dit resulteert in haarscherpe video's en foto´s. Omdat YouTube ook 4K kwaliteit ondersteunt kan de 6s Plus als een goede vlogcamera worden gebruikt.

7.3mm dik

Met al deze nieuwe mogelijkheden en verbeteringen is deze telefoon wel iets dikker dan zijn voorganger, een kleine 2 millimeter. Daarmee is de telefoon ook 20 gram zwaarder (192 gram ten opzichte van 172 gram).

Kleuren van de iPhone 6s Plus

De Apple iPhone 6s Plus is beschikbaar in maar liefst 4 kleuren: spacegrijs, goud, roségoud en zilver.

Opslagcapaciteit van de iPhone 6s Plus

Sla jij enorm veel foto's en video's op, of juist niet? Download jij dagelijks de nieuwste app, of hou je je smartphone zo schoon mogelijk? Met 16GB, 64GB en 128GB opslagcapaciteit is er voor elke gebruiker een geschikte hoeveelheid geheugen beschikbaar!

Prijs van een iPhone 6s Plus zonder abonnement (los toestel) en met abonnement

De iPhone 6s Plus is op dit moment via ons te bestellen. De prijs zonder een abonnement bedraagt ongeveer 700 euro (los toestel) en deze iPhone is beschikbaar met abonnement vanaf ongeveer 40 euro per maand.

Wat kost een iPhone 6s Plus nu?

iPhone 6s Plus met abonnement – de beste en goedkoopste aanbiedingen

De iPhone 6s Plus is op dit moment bij ons te vergelijken en te bestellen. Hieronder vind je op dit moment de beste prijzen voor de iPhone 6s Plus.

Klik hier om alle abonnementen te bekijken met een iPhone 6s Plus

Losse iPhone 6s Plus kopen - zonder abonnement – de beste en goedkoopste aanbiedingen

Een losse iPhone 6s Plus kopen, zonder abonnement? Bij de diverse aanbieders kun je terecht voor het reserveren van een losse iPhone 6s Plus. Klik op de onderstaande link om naar de aanbieders van losse iPhone 6s Plus toestellen te gaan.

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1600

Kleur

Het laatste nieuws over de iPhone 6s Plus

Het laatste iPhone 6s Plus nieuws kun je hieronder lezen. Voor een laatste nieuws omtrent dit Apple model verwijzen we je door naar het iPhone 6s Plus nieuwsoverzicht.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.